eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 18 Μαΐου 2020
Μια εικόνα του...

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ & ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ | ΤΙ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Μια εικόνα του...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ: ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υπουργός Εξωτερικών: «Η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα τόσο για τους πολίτες όσο και για τους τουρίστες». Τι είπε ο Ν. Δένδιας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τον τουρισμό. Πρόσκληση στους πολίτες της Ε.Ε να επισκεφθούν φέτος το καλοκαίρι τη χώρα μας.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΔ ΓΙΑ NOVARIRTIS

ΚΙΝΑΛ: Ναι στη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τη Novartis που συζητείται αύριο στη Βουλή, με πρόταση βουλευτών της ΝΔ. Η Φ. Γεννηματά αναφέρει πως «θα συνεχίσει αταλάντευτα για την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας». Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ που «σταμάτησε κάθε έρευνα για το πραγματικό σκάνδαλο».
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΣΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΚΙΝΑΛ: Η Ν. Κεραμέως παραπλάνησε τη Βουλή σχετικά με τη ζωντανή μετάδοση του μαθήματος. «Προσβάλλει την κοινοβουλευτική δεοντολογία, όταν παραπλανά, υποστηρίζοντας ότι οι οδηγίες και οι κατευθύνσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων, αποτελούν και έγκριση της δικής της νομοθετικής ρύθμισης», αναφέρει.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ| ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ

  • Ν. Παππάς: «Μια ύφεση 10% δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μέτρα 2% του ΑΕΠ». «Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις λεφτά ακούν και λεφτά δεν βλέπουν», ανέφερε ο τομεάρχης Οικονομίας ΣΥΡΙΖΑ, είπε πώς μόνο 50.000 επιχειρήσεις έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο της αίτησης για την επιστρεπτέα προκαταβολή, ενώ στα δάνεια με κρατική εγγύηση, «ακούγονται σημεία και τέρατα».
  • Α. Τσίπρας: Η αδράνεια της κυβέρνησης οδηγεί σε καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του, περιγράφει με ζοφερά χρώματα τη νέα κανονικότητα, μιλά για τις εκλογές, το ΚΙΝΑΛ & προαναγγέλλει ότι δεν θα γίνει «ανεκτή» η «δήθεν καμπάνια ενημέρωσης» & ότι ο Πρόεδρος του ΕΣΡ «δεν μπορεί να επιτελέσει το συνταγματικό του καθήκον». – Το ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει ότι το νέο οικονομικό πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ, είναι αντιγραφή από το πρόγραμμά του.
Μια εικόνα του...

Η Ι.Σ «ΑΔΕΙΑΣΕ» ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ

Ιερά Σύνοδος: Ανυπόστατος ο αφορισμός του μητροπολίτη Αμβρόσιου σε Μητσοτάκη, Κεραμέως, Χαρδαλιά. Ζήτησε από την υπουργό Παιδείας να ζητήσει «δημοσίως συγγνώμην» για το «ἔγκλημα» που δήλωσε ότι «μεταδίδεται με το σάλιο». Η απάντηση της Ιεράς Συνόδου και η καυστική απάντηση Ν. Χαραδαλιά. Καταδίκασε τις δηλώσεις Αμβρόσιου το ΚΙΝΑΛ.
Μια εικόνα του...

ΥΠΕΣ: ΔΕ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΣΘΟΙ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

«Δεν υπάρχει σχέδιο για μείωση μισθών και συντάξεων στο Δημόσιο», είπε ο Τ. Θεοδωρικάκος. Για ψευδείς «φήμες που διακινούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών. Τι είπε για τις ρυθμίσεις για τα τραπεζοκαθίσματα.
Μια εικόνα του...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Επαναδιορισμό του Γ. Στουρνάρα ως διοικητή προτείνει η Τράπεζα της Ελλάδος. Τι αποφάσισε στη συνεδρίασή του το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin