eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΤΟΥΡΚΙΑΣ| ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΚ| ΤΙ ΖΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΨΗΦΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ

Κ. Μητσοτάκης: Περήφανος που καθιερώνεται η ψήφος των αποδήμων επί ΝΔ, με μεγάλη διακομματική συναίνεση. Το νομοσχέδιο «είναι ιστορικό γιατί απαντάει σε ένα πολύχρονο αίτημα και ανοίγει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο» είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Τόνισε πώς μετά από 44 χρόνια και 8 μήνες, «τελικά αυτή ήταν η μόνη ρεαλιστική και εφαρμόσιμη λύση. Τώρα έχουμε ένα νόμο, έστω και με εκπτώσεις».
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ Ν/Σ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Α. Τσίπρας: «Εγώ στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, Μητσοτάκης δεν θα γίνω». Μιλώντας στη Βουλή για την ψήφο των αποδήμων (που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ) ο πρόεδρος του είπε πως «δεν θα μετατρέψει τα εθνικά θέματα σε πεδίο κεντρικής αντιπαράθεσης παρότι θα ασκήσει κριτική». Κατέθεσε 6 πρωτοβουλίες «που οφείλει να λάβει η ελληνική κυβέρνηση»- Κυβέρνηση: «Εκτός κλίματος εθνικής συνεννόησης ο Αλ. Τσίπρας».
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Φ. Γεννηματά: «Κατώτερο των περιστάσεων το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων, φοβικό, και με προβληματικά σημεία», αλλά το ψηφίζει. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στη Βουλή, αναφέρθηκε και στα Ελληνοτουρκικά και κατέθεσε προτάσεις για το μνημόνιο Τουρκίας- Λιβύης, ενώ τάχθηκε υπέρ του εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Δ. Κουτσούμπας: «Πάνω στις θέσεις του ΚΚΕ έγινε εφικτός ο συμβιβασμός για την ψήφο των αποδήμων». Ο Γ.Γ του ΚΚΕ είπε ότι η θετική ψήφος στο νομοσχέδιο «δεν σημαίνει καθόλου και αποδοχή των επιχειρημάτων» κυβέρνησης και κομμάτων, ενώ εξήγησε γιατί επέμεινε στο να μη ψηφίζουν άνθρωποι που «δεν έχουν δεσμούς με τη χώρα και που δεν έχουν συνέπειες από την επιλογή τους».
An image of...

ΚΑΤΑΘΕΣΗ Ι. ΑΓΓΕΛΗ

Ι. Αγγελής - Προκαταρκτική για Novartis: Ανεπαρκής η Ελ. Τουλουπάκη. Αυτό υποστήριξε για την εισαγγελέα Διαφθοράς που εξετάζει την υπόθεση, ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην 2η ημέρα κατάθεσής του στην Προανακριτική της Βουλής. Τι είπε για «Ρασπούτιν», πολιτικούς, προστατευόμενους μάρτυρες, έγγραφα του FBI. Πώς σχολίασε την κατάθεσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

«ΟΧΙ» ΑΠΟ ΜεΡΑ25 & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Μια εικόνα του...

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ

  • Συνάντηση Α. Τσίπρα – Τ. Πάιατ. Τι συζήτησαν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
  • ΣΥΡΙΖΑ κατά Ζέρβα για τον ΟΑΣΘ. Γιατί χαρακτηρίζει «παρωδία» την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα και κατηγορεί προσωπικά τον δήμαρχο για «μεθόδευση και όχι παρέμβαση ή συνεισφορά στην πόλη». Θέτει ερωτήματα για τη διαχείριση.
Μια εικόνα του...

ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

«ΦΑΟΥΛ» ΤΗΣ Ν. ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Αποπομπή της Ν. Κασιμάτη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ, λόγω ανάρτησης στο facebook, στην οποία η βουλευτής έγραψε το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι». Η ανακοίνωση της ΝΔ, η διαμαρτυρία της συνδικαλιστικής οργάνωσης των Αστυνομικών και η απάντηση – συγνώμη που τους έστειλε.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin