eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ & ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ

Αλλαγές μετά από το θέμα που ανέκυψε με την Ε. Ζαρούλια, ανακοίνωσε ο Κ. Τασούλας. Ο Πρόεδρος της Βουλής είπε πως θα καθιερωθεί το κώλυμα διορισμού συμβίων, συζύγων, συγγενών και το κώλυμα για υποδικία.
Μια εικόνα του...

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ

Συνταγματικός ο νόμος Κατρούγκαλου, έκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο ως προς τη σύσταση του ΕΦΚΑ και την καταβολή συντάξεων στο Δημόσιο. Το σκεπτικό της απόφασης της Ολομέλειας.
Μια εικόνα του...

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Μια εικόνα του...

ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Νέα προειδοποίηση των ΗΠΑ στην Τουρκία για τους S-400. Υπενθυμίζει ότι οι κυρώσεις παραμένουν στο τραπέζι.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΚΚΕ: «Πυξίδα» της κυβέρνησης η επιβολή λύσης συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο. Υποστηρίζει πως γι’ αυτό ο Γ. Στόλτενμπεργκ δεν ανέφερε τίποτα για την προκλητικότητα της «συμμάχου» Τουρκίας σε βάρος Ελλάδας και Κύπρου.
Μια εικόνα του...

ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΖΕΡΜΠΑΪΖΑΝ

Στην Αθήνα για διαβουλεύσεις ο πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν. Ανακαλείται μετά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης της χώρας περί δήθεν ανοχής της Ελλάδας σε προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών.
Μια εικόνα του...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Όχι από την επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής σε άρση της ασυλίας του Γ. Βαρουφάκη για επεισόδιο στην Αίγινα με άνδρα του λιμενικού την περίοδο εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

«Αφού απέκλεισαν 1,5 εκατ. συνταξιούχους, τώρα συνεχίζουν με τον δημόσιο τομέα», είπε η Μ. Ξενογιαννακοπούλου. Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η τροπολογία του υπ. Εργασίας είναι κατάφωρα αντισυνταγματική αφού προσβάλλει το δικαίωμα για προσφυγή.
Μια εικόνα του...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Τα μέτρα στα σχολεία ακολουθούνται με υποδειγματικό τρόπο, λέει το υπουργείο Παιδείας. Έτοιμο για «επικαιροποίηση των μέτρων αν χρειαστεί» δηλώνει ότι είναι το υπουργείο.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

Η στήριξη των εφημερίδων είναι θέμα Δημοκρατίας, είπε η Φ. Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συζήτησε με εκπροσώπους της ΕΙΗΕΑ και του ΣΗΠΕ.
Μια εικόνα του...

ΝΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

«Να καταρρίψουμε το μύθο των υποβρυχίων που γέρνουν», ζήτησε ο Ν. Παναγιωτόπουλος. Τροπολογία του υπουργού Άμυνας στο νομοσχέδιο για το ξέπλυμα χρήματος ώστε να ναυπηγηθούν νέα πολεμικά πλοία.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin