eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 29 Απριλίου 2020
Σύνοδος κορυφής

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Περιβαλλοντικό νομοσχέδιο: Υψηλοί τόνοι και αντιπαράθεση στη Βουλή κατά τη συζήτηση. Ποιες οι βασικές αλλαγές στο νομοσχέδιο. Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης δήλωσαν ότι το καταψηφίζουν, κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή της Βουλής. - Για «μεγάλη τομή στα περιβαλλοντικά και ενεργειακά ζητήματα της χώρας» μίλησε ο υπουργός Κ. Χατζηδάκης & κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ «για μέγιστη πολιτική υποκρισία και μέγιστο πολιτικό θράσος». – Την απόσυρση του, καταγγέλλοντας «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» ως προς τη διαδικασία συζήτησής του, αλλά και «αντισυνταγματικές και φωτογραφικές διατάξεις», κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπαν οι εισηγητές όλων των κομμάτων.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ: ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ

Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΝΠ-ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΒΟΥΛΗ

Ο πρωθυπουργός για τη λειτουργία της Βουλής: Η περίοδος νομοθέτησης μέσω ΠΝΠ φτάνει στο τέλος της. Ο Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο πως θα ψηφιστούν 26 νομοσχέδια μέχρι τα τέλη Ιουλίου & ότι δεν θα διακόψει για θερινά τμήματα φέτος η Βουλή. Τα άλλα θέματα της συνεδρίασης.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ

Τα κόμματα το διάγγελμα Μητσοτάκη: Δεν είναι ευθύνη των πολιτών αλλά της Πολιτείας. «Επιμένει να αγνοεί την πρώτιστη ευθύνη της Πολιτείας, δείχνοντας με το δάχτυλο τους πολίτες για την ατομική ευθύνη» είπε ο ΣΥΡΙΖΑ.- «Ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις ώστε να μείνουμε ασφαλείς», είπε η Φ. Γεννηματά & ζήτησε περισσότερα τεστ. – Κυβερνητική η ευθύνη είπε το ΚΚΕ- «Απειλή» για την οικονομία η κυβέρνηση είπε το Μέρα25.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε λέξη από τον πρωθυπουργό για το πώς θα μείνει όρθια η κοινωνία, Ο εκπρόσωπος Τύπου Αλ. Χαρίτσης είπε πως η κυβέρνηση δείχνει να κινείται χωρίς σχέδιο, «βλέποντας και κάνοντας». Έντονη κριτική για το άνοιγμα σχολείων & εκκλησιών.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

ΚΙΝΑΛ: Να εξασφαλίσει η κυβέρνηση τις προϋποθέσεις ώστε να μείνουμε ασφαλείς, Ο εκπρόσωπος Τύπου Π. Χρηστίδης είπε πως πρέπει να απαντηθεί υπεύθυνα το τι θα γίνει με τις μάσκες & ζήτησε περισσότερα διαγνωστικά τεστ.
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΜΕΣΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ

ΕΦΚΑ: Στα 50,55 ευρώ το μέσο ημερομίσθιο πλήρους απασχόλησης τον Οκτώβριο του 2019. Ποιο το μέσο ημερομίσθιο στη μερική απασχόληση.
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Από αύριο η καταβολή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ για τις γεννήσεις σε δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31-3-2020.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Μια εικόνα του...

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΜΜΜ

Μια εικόνα του...

ΣTO 0,2% O COVID ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ – ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ

Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Μια εικόνα του...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

Διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για την έκπτωση 25% στην πληρωμή οφειλών Απριλίου. Η ανακοίνωσή της σύμφωνα με όσα προβλέφθηκαν στη σχετική νομοθεσία και τις υπουργικές αποφάσεις.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κατ αντιπαράσταση εξέταση με τον Α. Σαμαρά ζήτησαν οι συνήγοροι του Δ. Παπαγγελόπουλου, για την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis.Κατέθεσαν τα σχετικά αιτήματα ενόψει της αυριανής «εσπευσμένης» και «αδικαιολόγητης εν μέσω πανδημίας» συνεδρίασης. Καταθέτει η Ξ. Δημητρίου. Προαναγγέλθηκε πρωτοβουλία για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ / ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ

Μια εικόνα του...

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

«Ευθέως παράνομος και αντισυνταγματικός ο περιορισμός των βουλευτών», είπε η Σ. Σακοράφα Η βουλευτής του ΜέΡΑ αναφέρθηκε στη τη μετάβαση του Γ. Βαρουφάκη από την Αίγινα στην Αθήνα. Δέσμευση του Κ. Τασούλα για ενέργειες ώστε «να αποφεύγονται συμπεριφορές που προσβάλλουν τη Βουλή και το Σύνταγμα».

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin