eklogika-freeidees_logo
Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ| ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξαν σε Βρετανία και Ολλανδία οι κάλπες για τις ευρωεκλογές Ξεκίνησε η 4ήμερη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Kαλούνται να προσέλθουν στις κάλπες πάνω από 400 εκατομμύρια ψηφοφόροι στα 28 κράτη-μέλη.

Στην Ελλάδα, τελευταίες οδηγίες για τις εκλογές:


Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Μόνο στο eklogika.gr, συγκεντρωτικά όλοι οι συνδυασμοί, όλοι οι υποψήφιοι:
eklogika-100
An image of...

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

An image of...

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

An image of...

Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ 17ΡΗΔΩΝ

Ψήφος στα 17 – Γαβρόγλου: «Επιπλέον κίνητρο για την πολιτικοποίηση των νέων». «Εμείς δεν το κάναμε για ψηφοθηρικούς λόγους, το κάναμε επειδή έχουμε εμπιστοσύνη και σεβασμό στην κρίση αυτών των παιδιών», είπε ο υπουργός Παιδείας.
An image of...

ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ

Νέα πολιτική κίνηση μετά τις ευρωεκλογές από τον Ευ. Αντώναρο. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ του Κ. Καραμανλή, δήλωσε ότι θα παρουσιαστεί «εντός των ημερών». Για ποιο λόγο δεν συμμετείχε ο νέος πολιτικός φορέας στις ευρωεκλογές
An image of...

ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το βούλευμα που δεν ενέκρινε την άδεια του Δ. Κουφοντίνα. Τι αναφέρει για τις περιπτώσεις όπως αυτές του πολυισοβίτη. Για αλλαγή της νομοθεσίας όταν κερδίσει, κάνει λόγο η ΝΔ
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ

An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

An image of...
An image of...

ΚΚΕ: ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Κουτσούμπας: «Το ΚΚΕ κράτησε την ελπίδα ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια». Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ υποστήριξε πως «τα δύσκολα δεν τελείωσαν και στα δύσκολα το στήριγμα του λαού είναι το ΚΚΕ».

ΠΟΤΑΜΙ: ΟΧΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν δίνει χρίσμα σε υποψήφιος δημάρχους και περιφερειάρχες το Ποτάμι. Σε επιστολή που έστειλε στη Singular Logic, δηλώνει αντίθετο στην «προσπάθεια κομματικοποίησης» των αυτοδιοικητικών εκλογών.
An image of...
An image of...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΘΗΚΕ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ |ΛΑΕ

An image of...
An image of...

NOVARTIS ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Ενώπιον των Εισαγγελέων Διαφθοράς 5 μη πολιτικά πρόσωπα για τη Novartis. Έδωσαν εξηγήσεις για ύποπτες κινήσεις χρηματικών ποσών προς όφελος της φαρμακοβιομηχανίας το 2011 -2012.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα