eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΕΥΡΩ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ

Μια εικόνα του...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Στις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τελικά τα σχολεία. Τι ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου, η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου.
Μια εικόνα του...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΝΟΙΚΙΟΥ

Χ. Σταϊκούρας: Παράταση της μείωσης ενοικίου 40% για επιχειρήσεις εστίασης, τουρισμού, μεταφορών, πολιτισμού, αθλητισμού.- Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά στους συνταξιούχους.
Μια εικόνα του...

ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ

Στο 17% η ανεργία στην Ελλάδα το Μάιο, σύμφωνα με τη Eurostat. Από 15,7% που ήταν τον Απρίλιο. – Τι δείχνουν τα στοιχεία για την ευρωζώνη.
Μια εικόνα του...

Η ΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

Στα €726,30 η μέση κύρια σύνταξη στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης «Ήλιος». Τι ισχύει για την επικουρική. Τι είπε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΟΛΑΣΗΣ

Α. Τσίπρας: «Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα χειμώνα κοινωνικής κόλασης». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως το συναίσθημα που κυριαρχεί στον μέσο Έλληνα είναι εκείνο «της ανασφάλειας με πρωτοφανή τρόπο», λόγω υγειονομικής, οικονομικής κρίσης και μεγάλης ένταση στα ελληνοτουρκικά. «Κατηγορώ» προς την κυβέρνηση. Η συνέντευξη.
Μια εικόνα του...

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

Υπουργικό Συμβούλιο: Τι περιλαμβάνουν τα νομοσχέδια που συζητήθηκαν. Αυτά είναι: Διευθέτηση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας, πάταξη του λαθρεμπορίου, επιλογή διοικήσεων στο Δημόσιο, ο φράχτης του Έβρου, οδηγίες για πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, κ.α.
Μια εικόνα του...

COVID: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ

Β. Κοντοζαμάνης: Ετοιμάζεται δέσμη μέτρων με κίνητρα για θέσεις γιατρών που βγαίνουν άγονες. «Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε και δεν αρνηθήκαμε τα κενά που δεν μπορούν να διευθετηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα», είπε ο υφυπουργός Υγείας. Ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα νοσοκομεία Ναυπλίου και Αργολίδας και την παράταση των μέτρων στη Χαλκιδική και οι απαντήσεις του υφυπουργού. «Εχουμε ξεπεράσει τις 12.000 ελέγχους ημερησίως» είπε για τον covid και μίλησε για προσλήψεις στο ΕΣΥ.
Μια εικόνα του...

COVID: ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ & ΟΔΗΓΙΕΣ

Μια εικόνα του...

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΠΛΑ

Αγορά πολεμικού εξοπλισμού για τις Ε.Δ προανήγγειλε ο Χ. Σταϊκούρας. Ο υπουργός Οικονομικών είπε πως τα έσοδα του προϋπολογισμού εμφανίζουν μικρότερη μείωση σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις.
Μια εικόνα του...

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ

Αυτοψία της Λ. Μενδώνη στις Μυκήνες για τις ζημιές που προκλήθηκαν από πυρκαγιά. «Η ζημιά στον αρχαιολογικό χώρο ήταν η λιγότερη δυνατή», είπε.Αυστηρή κριτική στην υπουργό Πολιτισμού από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25.
Μια εικόνα του...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Φ. Γεννηματά: «Αδιανόητο να μην υπάρχει εθνικό μέτωπο στη χώρα». Εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για την άρνησή του να συγκαλέσει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.
Μια εικόνα του...

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΠΟΛΑΚΗ

Άρση ασυλίας για τον Π. Πολάκη εισηγήθηκε η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής. Για ποια υπόθεση πρόκειται, πώς αντέδρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πώς ψήφισαν τα κόμματα.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin