eklogika-freeidees_logo
Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019
ekloges

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ | ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΙΝ.ΑΛ & ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΡΙΞΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΝ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Τσίπρας: «Η αδήλωτη εργασία μειώθηκε από το 20% στο 8,9%». Σε επίσκεψή του στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας ο πρωθυπουργός ανέπτυξε τις δύο αντιλήψεις για την εργασία και την ανάπτυξη που υπάρχουν. «Είχαμε 110.000 προσλήψεις από την αρχή της χρονιάς», δήλωσε.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΛΗΘΙΝΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ & “BRAND NAME” ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Μητσοτάκης: «Δεν είναι ώρα ούτε για χαμένες ψήφους ούτε για πειράματα με μικρότερα κόμματα». «Θα στηρίξουμε τις επενδύσεις με μια πραγματική αποκατάσταση της ρευστότητας», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και ανακοίνωσε δράσεις για «το brand Μακεδονία».
sms-eklogiki-periodos
An image of...

2 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: ΝΔ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ

An image of...

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

An image of...

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μήνυμα Π. Παυλόπουλου στην Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο, κατά την επιθεώρηση του στόλου του Πολεμικού Ναυτικού.
An image of...

ΝΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Λευτέρης Κρέτσος, υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
An image of...

EUROGROUP & ΔΝΤ

An image of...

ΚΙΝΑΛ

Γεννηματά: Ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι ψήφος στην ομαλότητα, στη σταθερότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων, κυρίως των μικρών και των μικρομεσαίων
An image of...

ΚΚΕ

Ισχυρό ΚΚΕ ζήτησε ο Ν. Καραθανασόπουλος για τις εκλογές. «Ο κόσμος να μην παγιδευτεί στα ψεύτικα διλήμματα, στις παγίδες που του στήνουν», είπε ο βουλευτής
An image of...

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Όροι και προϋποθέσεις για τη λειτουργία σταθμών βαρέων οχημάτων για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η υπουργική απόφαση.
An image of...

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Από σήμερα Πέμπτη η παροχή χρηματοδότησης για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων. Τι ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας Γ. Δραγασάκης για το νέο πρόγραμμα για επενδύσεις σε πράσινες και αστικές υποδομές, ανάμεσα στην ΕΤΕπ και την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στο πλαίσιο του Ταμείου Υποδομών.
An image of...

Ν/Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ

Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις Μονάδες Μέριμνας Νέων. Ποιες είναι οι αρχές που υιοθετεί για την αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας. Η επεξεργασία του έγινε από το υπουργείο Δικαιοσύνης υπό την προεδρία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα