eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Προς ευρεία οικονομική συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Επικρατείας των Η.Α.Ε που ήρθε στην Ελλάδα με 30 αξιωματούχους για Φόρουμ Διευρυμένης Στρατηγικής Συνεργασίας. «Θέλουμε να διασφαλίσουμε πως τα ΗΑΕ θα είναι μέρος του success story» της Ελλάδας, είπε ο Κ. Μητσοτάκης. «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες που προσφέρει η συνεργασία» είπε ο υπουργός των ΗΑΕ. Τι συζητήθηκε.
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ

Αποχώρησε από συνεδρίαση επιτροπών του ΝΑΤΟ η ελληνική αντιπροσωπεία, ως κοινή αντίδραση των βουλευτών ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ. Ο προεδρεύων προσπάθησε να εμποδίσει τα μέλη της να υποβάλλουν ερωτήσεις και να τοποθετηθούν μετά την ομιλία του τούρκου πρέσβη. Τι ανακοίνωσε η Βουλή σήμερα, για το σοβαρό αυτό επεισόδιο.
Μια εικόνα του...

«ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ» ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ

Ξανά στη ΓΑΔΑ για τους προστατευόμενους μάρτυρες τα μέλη της προανακριτικής για τη Novartis, αλλά δεν προσήλθε κανείς. Ο «Μ. Σαράφης» έχει εξαφανιστεί, ενώ η «Αικ. Καλέση» αρνείται με επιστολή να παραστεί. Πόσο «προστατευόμενοι» μπορεί να είναι εφόσον τους κατονόμασε μιλώντας σε κανάλι ο Αδ. Γεωργιάδης; Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «υπερασπίζονται έναν φυγά» που διερευνάται για θέμα «απόπειρας καταλύσεως της Δημοκρατίας και από χθες μπήκε στο κάδρο και ο Τσίπρας».
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ: ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Μια εικόνα του...

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΥΡΙΖΑ

Μια εικόνα του...

NOVARTIS: Δ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δ. Παπαγγελόπουλος: «Οι προστατευόμενοι μάρτυρες δεν έχουν σχέση με την προανακριτική». «Η Επιτροπή ερευνά τις δικές μου ευθύνες. Τι σχέση έχουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες με την υπόθεση αυτή; Εδώ η Επιτροπή δεν καλεί τον μηνυτή μου, τον Αντ. Σαμαρά. Τον κρύβει», είπε ο πρώην υπουργός και εξήγησε τους λόγους που ζήτησε να εξαιρεθεί ο Αθ. Πλεύρης από την Επιτροπή. – Τι απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.
Μια εικόνα του...

NOVARTIS: Ξ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Καταθέτει στον Α. Π για την υπόθεση Novartis και η Ξένη Δημητρίου, τέως εισαγγελέας του Ανώτατου Ποινικού Δικαστηρίου διότι στην κατάθεσή του ο Ι. Αγγελής, υποστήριξε ότι αυτή γνώριζε την ταυτότητα του «Ρασπούτιν» και το «οργανωμένο σχέδιο για την προφυλάκιση τριών πολιτικών».
Μια εικόνα του...

ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ Η ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ερώτηση Μεϊμαράκη στην Κομισιόν για την απολιγνιτοποίηση της Δ. Μακεδονίας. Ο αντιπρόεδρος της Κ.Ο του ΕΛΚ και των ευρωβουλευτών της ΝΔ, ζητά λήψη μέτρων για τη «δίκαιη και ασφαλή μετάβαση της Περιφέρειας στη μεταλιγνιτική εποχή». Η ερώτηση.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΤ. ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Υπέρ της ενταξιακής διαδικασίας της Β. Μακεδονίας και της Αλβανίας ο Α. Τσίπρας. Το πρόβλημα με τη συνοχή της ΕΕ και την αποτελεσματικότητα της ενταξιακής διαδικασίας, δεν λύνεται με την ακύρωση της διεύρυνσης, είπε.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΑΠΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ 2014-20

Αλλάζουν οι διαδικασίες για 12 προσκλήσεις του ΕΣΠΑ με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γ. Τσακίρη. Απλοποιούνται οι διαδικασίες σε 12 προσκλήσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) του ΕΣΠΑ 2014-2020. Ανακοίνωση και δηλώσεις με τις διευκρινίσεις.
Μια εικόνα του...

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ 1Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Φ. Γεννηματά: «Απάνθρωπο να χάσουν τα σπίτια τους εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι». Για ευθύνες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
Μια εικόνα του...

ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Τις επόμενες μέρες το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την αυτοδιοίκηση είπε ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος, «με πολύ μεγαλύτερης χρηματοδότησης από αυτήν, που υποτίθεται ότι υπήρχε πριν».

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin