eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΣΥ – «CRASH TEST» ΤΟ LOCKDAWN ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΕΡΡΕΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

«ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ

Μια εικόνα του...

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Τι αλλάζει στην καθημερινότητά μας σε όλη την Ελλάδα από αύριο - Αναλυτικά όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Ποιες επιχειρήσεις αναστέλλουν τη λειτουργία τους - Τι θα ισχύει με την εστίαση και τις αναστολές συμβάσεων εργασίας. Τι ανακοίνωσαν Χρ. Σταϊκούρας, Ν. Χαρδαλιάς, Μ. Χρυσοχοϊδης.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οι προτάσεις του ΚΙΝΑΛ για την προστασία της δημόσιας υγείας και τη στήριξη των εργαζομένων. Εκτιμά ότι «η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου». Κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «ανικανότητα ή αδιαφορία». Ζητά τεστ παντού.
Μια εικόνα του...

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

Διάταξη για ρύθμιση οφειλών σε 12 ή 24 δόσεις για εργοδότες, αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες που πλήττονται από τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Ειδική πρόβλεψη για όσους έχασαν τη ρύθμιση οφειλών από τον Ιούνιο, ώστε να επανενταχθούν.
Μια εικόνα του...

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ Η ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ

Ανοιχτή σήμερα η πλατφόρμα για την επιστρεπτέα προκαταβολή. Ποιες οι επιχειρήσεις που μπορούν να υποβάλλουν αίτηση. Νέα απόφαση βελτίωσης των όρων έγκρισης χαμηλότοκων δανείων.

Μια εικόνα του...

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Την Α. Διαμαντοπούλου πρότεινε η Ελλάδα για τη θέση του γ.γ. του ΟΟΣΑ με την αποχώρηση του Α. Γκουρία. Οι 10 υποψηφιότητες, η διάρκεια της θητείας, η διαδικασία επιλογής.
Μια εικόνα του...

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Σταθερή η στήριξη της Ελλάδας στην Κύπρο, διαμήνυσε η Κ. Σακελλαροπούλου Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Α. Κυπριανού.

Μια εικόνα του...

Ν.Δ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ

Ευρωβουλευτές ΝΔ: Ενεργοποίηση των μηχανισμών της ΕΕ για ανακούφιση της Σάμου. Κατεπείγουσα ερώτηση με πρωτοβουλία Β. Μεϊμαράκη για τις επιπτώσεις από τον σεισμό και την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ

Συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης για τη Σάμο και όχι μόνο αποζημιώσεις, ζήτησε το ΚΙΝΑΛ. Οι Γ. Καμίνης και Π. Καρκατσούλης μετά από περιοδεία στο νησί ότι η κυβέρνηση «έχει μιλήσει μόνο για αποζημιώσεις και τίποτε άλλο».
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΕΙ

Μια εικόνα του...

ΜέΡΑ25 ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΟΧΟΊΔΗ

ΜέΡΑ25 κατά Μ. Χρυσοχοΐδη για την επικήρυξη των δραστών της επίθεσης κατά του πρύτανη. «Σε αισθητή αντίθεση με τη σωρεία δικαιολογιών και θεσμικής ανοχής για τον φυγόποινο Χ. Παππά».
Μια εικόνα του...

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ

Αίτημα ακυρότητας της διαδικασίας της Προανακριτικής Επιτροπής υπέβαλε ο Δ. Παπαγγελόπουλος, λίγο πριν ξεκινήσουν οι πρώτες καταθέσεις μαρτύρων στον Α.Π για την Novartis και τις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις εκ μέρους του πρώην υπουργού.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin