eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΟΣΤΑΚΗΣ: ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

«Το νομοσχέδιο θωρακίζει την ισότιμη έκφραση, από την αυθαιρεσία και τον σφετερισμό», είπε ο πρωθυπουργός. Η ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη στη Βουλή για το νομοσχέδιο, το οποίο «προστατεύει απόλυτα το δικαίωμα των συναθροίσεων». Είπε ότι «η σύγχρονη δημοκρατική Ελλάδα έχει ανάγκη από σύγχρονους δημοκρατικούς κανόνες, δικαιοσύνης και λογικής, που θα κατοχυρώνουν το δικαίωμα των πολιτών να συνέρχονται αλλά ταυτόχρονα θα εξασφαλίζουν και το ισότιμο δικαίωμα στην ελεύθερη κυκλοφορία στο δημόσιο χώρο».
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΜΕ «ΧΟΥΝΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

«Η κυβέρνηση φοβάται τις αντιδράσεις και καταστέλλει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία» είπε ο Αλ. Τσίπρας. Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Είπε πως το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις επιχειρεί «μια αντιδραστική θεσμική τομή με στόχο την ίδια τη Δημοκρατία» με «χουντικές» διατάξεις αλλά και επικίνδυνες παραλήψεις όπως η ανύπαρκτη ευθύνη της αστυνομίας. Κατήγγειλε τον πρωθυπουργό για χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Έκανε κριτική στο ΚΙΝΑΛ για τη στάση του.
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΒΕΛΤΙΩΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

«Το ΚΙΝΑΛ έστησε προοδευτικό ανάχωμα στον «νόμο και τάξη» της Δεξιάς», είπε η Φ. Γεννηματά. Η ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή για το νομοσχέδιο περί συναθροίσεων. Είπε πως το ΚΙΝΑΛ «ξανάγραψε» και διέσωσε το δικαίωμα στη διαδήλωση «με θεσμικές εγγυήσεις» διότι συμφωνεί ότι πρέπει να υπάρξουν νέοι κανόνες. Ποιες αλλαγές εισηγήθηκε. Τι απάντησε στην κριτική Α. Τσίπρα.

Μια εικόνα του...

ΠΕΤΣΑΣ ΓΙΑ COVID & ΤΟΥΡΙΣΜΟ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ EUROGROUP

Πρόεδρο εκλέγει απόψε το Eurogroup. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι που καλούνται να εκλέξουν σήμερα οι 19 υπουργοί Οικονομικών της Ε.Ε. Οι διαδικασίες εκλογής.


Μια εικόνα του...

ΓΙΑ ΤΑ 20 ΕΚΑΤ. ΣΤΑ ΜΜΕ

Ο Μαρινάκης «αδειάζει» τον Στ. Πέτσα για τα κονδύλια στα ΜΜΕ- Επιχαίρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ανακοίνωση του Ομίλου Alter Ego και το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση.

Μια εικόνα του...

NOVARTIS: Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ!

NOVARTIS: Επικαλούνται διαφορετική σελίδα της μετάφρασης για το εάν υπήρξε ή όχι πολιτικό σκάνδαλο! Τι ισχυρίζονται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την επίσημη μετάφραση του Υπ. Εξ και το επίμαχο σημείο της μετάφρασης. - Ν. Δένδιας: «Η εμπλοκή του υπουργού Εξωτερικών συνιστά απύθμενη φαιδρότητα».

Μια εικόνα του...

ΤΙ ΖΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΥΗ

Άμεσο τερματισμό ξένων παρεμβάσεων ζήτησε για τη Λιβύη ο Ν. Δένδιας. «Καμία συζήτηση για τη Λιβύη δεν θα έχει αποτέλεσμα αν αγνοείται το γεγονός ότι η διεθνής νομιμότητα παραβιάζεται κατάφωρα». Η ομιλία του υπουργού Εξωτερικών στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για τη Λιβύ.

Μια εικόνα του...

Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Ντ. Μπακογιάννη: Επιστολή στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την Αγία Σοφία. Ζητά να γνωμοδοτήσει το νομικό όργανο του Συμβουλίου για την απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει το μνημείο σε τζαμί.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin