eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την καθυστέρηση των εμβολιασμών και το πιστοποιητικό, συζητούν οι 27 της Ε.Ε, απόψε σε τηλεδιάσκεψη με θέμα την πορεία της πανδημίας και ειδικότερα την αντιμετώπιση των νέων παραλλαγμένων στελεχών του κορονοϊού. Η πρόταση Κ. Μητσοτάκη για το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού και οι θέσεις των άλλων χωρών.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Κ. Μητσοτάκης για ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού: «Δεν είναι διαβατήριο, δεν περιορίζει τις ελευθερίες». Ξενόγλωσσο άρθρο σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ με τα επιχειρήματά του υπερ του ψηφιακού πιστοποιητικού και απαντήσεις για τα προσωπικά δικαιώματα και τι θα ισχύσει για όσους αρνηθούν να εμβολιαστούν.
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

Μια εικόνα του...

Η Ε.Ε ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ | ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΛΩΝ

Μια εικόνα του...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το νέο σχέδιο της ΕΛΑΣ για τις συναθροίσεις και οι διαβεβαιώσεις Χρυσοχοϊδη για το «δικαίωμα της έκφρασης». Οι 6 στόχοι του επιχειρησιακού σχεδίου που παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου από τον υπουργό Προστασίας Πολίτη.
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

Κυβέρνηση: Προτεραιότητα το άνοιγμα των σχολείων και το πιστοποιητικό εμβολίου. Η ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρ. Ταραντίλη για την εκλογή Μπάιντεν, το εμβόλιο, τη σύνοδο των 27, το μεταναστευτικό, την αξιοποίηση του κτήματος Τατοϊου.
Μια εικόνα του...

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

«Θέλω μια χώρα ανοιχτή και ανταγωνιστική», το όραμα Κ. Μητσοτάκη. «Αν δεν τα καταφέρουμε, μπορούμε να προσφύγουμε στο Διεθνές Δικαστήριο. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των διεθνών δικαστηρίων». Η συνέντευξη του πρωθυπουργού στο «Monocle».
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΥΝΗΓΙ / ΨΑΡΕΜΑ

Αλ. Τσίπρας: «Θέατρο παραλόγου» η απαγόρευση στο κυνήγι και στο ψάρεμα. Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία και τις Ομοσπονδίες.
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ

Όχι στην αστυνομία των ΑΕΙ, ναι στη φύλαξη, είπε η Φ. Γεννηματά. Συνέντευξη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για τις αλλαγές στη φύλαξη των πανεπιστημίων, τη σεξουαλική βία στον αθλητισμό, κ.α
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ

«Καμπανάκι» για την κυβέρνηση, δημοσκόπηση στη Β. Ελλάδα που δείχνει σημαντική υποχώρηση του θετικού κλίματος. Η πρόθεση ψήφου, η γνώμη για τα μέτρα για την πανδημία και την οικονομία στο «βαρόμετρο» της εταιρίας “to the point”.
Μια εικόνα του...

ΠΑΙΔΕΙΑ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΑΤΟΥΛΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Γ. Πατούλη για «φωτογραφικές» προσλήψεις 408 εργαζομένων. Παράκαμψη του ΑΣΕΠ που μόλις ψήφισε η κυβέρνηση, καταλογίζει ο τομεάρχης Ν. Ζαχαριάδης. Πώς στοιχειοθετεί την καταγγελία.

Μια εικόνα του...

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗ

Πρόσθετες πρωτοβουλίες για στήριξη της εστίασης υποσχέθηκε ο Χρ. Σταϊκούρας σε τηλεδιάσκεψη με το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών Επαγγελμάτων. Τι ζητήθηκε από τον υπουργό.
Μια εικόνα του...

Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΠΑΪΝΤΕΝ

Νέα σελίδα στις ΗΠΑ - Ορκίστηκε στη θέση του προέδρου ο Τζο Μπάιντεν (video). Αφήνοντας αιχμές κατά του Τραμπ, κάλεσε για μια καινούργια αρχή έπειτα από μια περίοδο πικρίας και ακραίου διχασμού. Η πρώτη ομιλία του.
Μια εικόνα του...

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Μήνυμα Στουρνάρα για τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης: Να μη χαθεί η ευκαιρία για την Ελλάδα. Η ομιλία του στο προσωπικό της ΤτΕ . Τι είπε για τις εξελίξεις στο τραπεζικό τομέα.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Επίκαιρη ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τα εργασιακά δικαιώματα, τη διασφάλιση της Υγιεινής και Ασφάλειας και την αντιμετώπιση της ανεργίας.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin