eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ COVID- ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ

LOCKDOWN Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ Ο ΖΑΕΦ

Μια εικόνα του...

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ COVID: ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Κ. Μητσοτάκης: Θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός είπε ότι η οικονομία θα διατηρηθεί ανοιχτή «με ελάχιστες εκπτώσεις και παραχωρήσεις» μέχρι να βρεθεί εμβόλιο. «Παρά την αύξηση των κρουσμάτων η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα από σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες». - Μήνυμα προς την Τουρκία. – Δηλώσεις της Π.τ.Δ για Τουρκία & Μόρια.
Μια εικόνα του...

OIKONOMIA & COVID: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή: Διαχειρίσιμες οι συνέπειες της πανδημίας, αλλά αντί για «εφησυχασμό», «επιτακτική η ανάγκη προετοιμασίας της ελληνικής οικονομίας». Η έκθεσή του για την πορεία της οικονομίας το β΄ τρίμηνο. -Άρνηση του ΕΦΚΑ να δοθούν τα στοιχεία για τις εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης κατήγγειλε ο Φ. Κουτεντάκης. Θολή απάντηση του e-ΕΦΚΑ.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ COVID: ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Μια εικόνα του...

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Κάλεσμα φον ντερ Λάιεν στην Τουρκία να σταματήσει τις μονομερείς ενέργειες. Ως θετικό βήμα χαρακτήρισε η πρόεδρος της Κομισιόν την αποχώρηση των τουρκικών πλοίων από την Ανατ. Μεσόγειο. «Προσπάθεια εκφοβισμού των γειτόνων», Κύπρος και Ελλάδα «πάντοτε μπορούν να υπολογίζουν σε πλήρη αλληλεγγύη». Η ομιλία της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ- ΜΟΡΙΑ

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μια εικόνα του...

ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

Φ. Γεννηματά: Να καθιερωθεί ως θεσμός το Thessaloniki Helexpo Forum. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με διοίκηση και εργαζόμενους της ΔΕΘ-Helexpo στη Θεσσαλονίκη. Για την ανάπλαση της ΔΕΘ, είπε ότι θα δώσει μεγάλη αξία σε όλη την περιοχή και ώθηση στην ανάπτυξη. Ομιλία απόψε, όπου θα παρουσιάσει πρόταση για τη «Νέα Αλλαγή». Η πολιτική της κυβέρνησης, «οδηγεί σε ερείπια», είπε.
Μια εικόνα του...

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟ ECONOMIST

Γ. Βαρουφάκης: «Και σήμερα να βρεθεί το τέλειο εμβόλιο, η ελληνική οικονομία θα παραμείνει μη βιώσιμη». Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 είπε πως η μέγιστη απειλή για την κοινωνία είναι το ψέμα ότι η οικονομία ανέκαμπτε πριν από τον κορωνοϊό. Το «Τρισδιάστατο Αναπτυξιακό Σχέδιο» για την Ελλάδα του 2025 παρουσίασε στο συνέδριο του Economist.

Μια εικόνα του...

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Μια εικόνα του...

ΑΥΞΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

Αύξηση των θέσεων δικαστών στο Ελεγκτικό Συνέδριο προανήγγειλε ο Κ. Τσιάρας. Τι είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης σε εκδήλωση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την εφαρμογή της μεταρρύθμισης της Δικονομίας του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου.
Μια εικόνα του...

ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Για ομηρία χιλιάδων συνταξιούχων κατηγορούν την κυβέρνηση Αχτσιόγλου - Ξενογιαννακοπούλου. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν λόγο για απόκρυψη των στοιχείων για τις εκκρεμείς συντάξεις.
Μια εικόνα του...

ΥΠΕΞ

Υπόδειγμα εφαρμογής του διεθνούς δικαίου η συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου, είπε ο Ν. Δένδιας. Τι δήλωσαν ο υπουργός Εξωτερικών και ο Αιγύπτιος ομόλογός του, Σ. Σούκρι.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin