eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 21 Ιουλίου 2020
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: 70 ΔΙΣ. ΣΤΗΡΙΞΗ| ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

Κυβέρνηση: Ιστορική μέρα, εθνική επιτυχία, ευκαιρία για τη χώρα η ευρωπαϊκή βοήθεια. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας είπε πως «θα επενδύσουμε τα χρήματα αυτά για να μεταμορφώσουμε την Ελλάδα», χωρίς να επαναληφθούν τα λάθη της 10ετίας του ΄80 & χωρίς μηχανισμούς μνημονίου. - Δηλώσεις & για τις αποκαλύψεις σχετικά με την πυρκαγιά στο Μάτι και τις αντιδράσεις της Ο. Γεροβασίλη.
Μια εικόνα του...

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

Μια εικόνα του...

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΥΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ & ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε

Μια εικόνα του...

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ COVID ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ν. Χαρδαλιάς Δεν υπάρχει σχεδιασμός για νέο lockdown. Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε τη συνέχιση απαγόρευσης των πανηγυριών τον Αύγουστο. Σήμερα, 53 ενεργά κρούσματα από ταξιδιώτες, τα περισσότερα από Βαλκάνια. Αναλυτικά στοιχεία σε σχέση με τις αφίξεις, την προέλευση και την πορεία της νόσου.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ξανάγινε να διώκεται ο διώκτης υποθέσεων διαφθοράς». Συνέντευξη Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης με θέμα «Η δημοκρατία – δικαιοσύνη σε πολιορκία». Τι υποστήριξαν για την υπόθεση Novartis & Δ. Παπαγγελόπουλου, τη δίωξη Ε. Τουλουπάκη & «το σημαντικό και γενικεύσιμο μήνυμα που απευθύνεται κυρίως προς τους υπόλοιπους δικαστές». Είπαν ότι «κάθε απόπειρα κατασυκοφάντησης θα παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Εγκρίθηκε η σύσταση Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης. Θα αποτελείται από 25 μέλη κατά αναλογία κομμάτων και θα υποβάλει σε 6 μήνες τις προτάσεις της. Τι είπαν για «τις πολλές και μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ακριτική αυτή περιοχή», η πρόεδρος της Επιτροπής Ντ. Μπακογιάννη & τα μέλη – εκπρόσωποι των κομμάτων.
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ

  • Τι κατέθεσε ο επιπυραγός Δ. Λιότσιος για το Μάτι Τι είπε στις τρεις καταθέσεις του στον ανακριτή για την τραγωδία στο Μάτι ο αξιωματικός -δικαστικός πραγματογνώμονας για τις πιέσεις που δέχθηκε απο τον τότε αρχηγό του Π.Σ, Β. Ματθαιόπουλο, τρεις ημέρες πριν παραδώσει στον εισαγγελέα το πόρισμά του.
  • Ο. Γεροβασίλη: Ουδέποτε παρενέβην σε έρευνα, ούτε θα το έκανα ποτέ. Η πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ & βουλευτής είπε πως «ο άνθρωπος που φέρεται να αναφέρεται εκεί είναι κάποιος ο οποίος επιβραβεύτηκε αργότερα από την κυβέρνηση της ΝΔ» & πως όποιος επιχειρήσει να τη σπιλώσει «θα τη βρει απέναντι».
Μια εικόνα του...

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ| ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Μια εικόνα του...

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μια εικόνα του...

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

Υπουργός Οικονομικών: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας παράτασης για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων. Ο Χ. Σταϊκούρας αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα και στις προϋποθέσεις. Τι είπε για τη μειωμένη προκαταβολής φόρου εισοδήματος στους επαγγελματίες, την επιστροφή των αναδρομικών σε συνταξιούχους, τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής και το νέο θεσμικό πλαίσιο ρύθμισης χρεών.
Μια εικόνα του...

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Μια εικόνα του...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μια εικόνα του...

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Γ. Κουμουτσάκος: Η Τουρκία μπορεί να χρησιμοποιήσει και πάλι το μεταναστευτικό ως μοχλό πίεσης. Ο αναπλ. υπουργός Μετανάστευσης είπε πως «είμαστε σε συνεχή εγρήγορση και ζητάμε στήριξη των εταίρων ως φύλακες των ευρωπαϊκών συνόρων».
Μια εικόνα του...

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Σ. Παπασταύρου: Κλείνει ένας κύκλος πέντε ετών βάναυσης στοχοποίησής μου. Η ανακοίνωση του πρώην στενού συνεργάτη του Α. Σαμαρά, για την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση. Κατήγγειλε «ξεκάθαρη κατάχρηση εξουσίας με μόνο στόχο την ηθική εξόντωσή» του.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin