eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 6 Απριλίου 2021
Μια εικόνα του...

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Για «συμφωνία εμπιστοσύνης» με τους επαγγελματικούς φορείς έκανε λόγο ο Κ. Μητσοτάκης, στο διαδικτυακό συνέδριο της ΕΣΕΕ. Ο πρωθυπουργός είπε ότι «οι κοινωνικές ομάδες δεν μπορεί να αλληλοϋπονομεύονται όταν ο κίνδυνος είναι ίδιος για όλους» και ζήτησε «μία κοινή άσκηση ευθύνης και ώριμης συμπεριφοράς». Αναφέρθηκε «στο πανίσχυρο όπλο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης που στο επίκεντρό της έχει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με προγράμματα που θα επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους».
Μια εικόνα του...

ΔΝΤ: ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία: Ανάπτυξη 3,8% για το 2021 και 5% για το 2022. Ποια είναι η αναμενόμενη ανεργία, το έλλειμμα και οι πληθωρισμός σύμφωνα με την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας που δόθηκε στη δημοσιότητα. «Οι οικονομίες με λιγότερους εμβολιασμούς, πιο περιορισμένες πολιτικές στήριξης και πιο εξαρτημένες από τον τουρισμό, τα πάνε λιγότερο καλά». Με διαφορετικές ταχύτητες η ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας. Αυξήθηκε η ακραία φτώχια.
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ & ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Μια εικόνα του...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ & ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Μια εικόνα του...

Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ

Β. Κοντοζαμάνης: «Θα λάβουμε μέτρα ώστε να μην μείνει κανείς εκτός ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη». Ο υφυπουργός Υγείας σε σύσκεψη είπε πως στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ, ενώ και στην Αθήνα υπάρχει μικρή και διαχειρίσιμη αναμονή. Τι απάντησε για την πιθανή αλλαγή στο εμβόλιο της AstraZeneca.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ

Κόντρα στη Βουλή για την «λύση σύμβασης» συνδικαλιστή γιατρού του ΕΣΥ. Ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης, είπε ότι δεν απολύθηκε ο γιατρός, ενώ ο πρώην υπουργός Α. Ξανθός καταλόγισε πολιτική δίωξη «για την αποκάλυψη των κακώς κειμένων στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας» διότι αφορά «στην μοναδική μη ανανέωση σύμβασης νοσοκομειακού γιατρού στην αιχμή της πανδημίας, χωρίς κανένα πρόσχημα».
Μια εικόνα του...

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ & SELF TEST

Μια εικόνα του...

ΚΥΜΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ. ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ

Μια εικόνα του...

Ο ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Θ. Σκυλακάκης: «Είμαστε πολύ πίσω στο θέμα των επενδύσεων». Ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών μιλώντας στη Βουλή για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης, ξεκίνησε με τη διαπίστωση αυτή, για να παρουσιάσει «τον στρατηγικό σχεδιασμό προκειμένου οι πόροι του Προγράμματος να γίνουν κινητήριος μοχλός για την Οικονομία, την Ανάπτυξη». Τι είπε.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Α. Τσίπρας: Μεγάλες απώλειες για το Δημόσιο λόγω της Τράπεζας Πειραιώς. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ερωτήματα που προκύπτουν από τη μη αποπληρωμή του τοκομερίδιου και ενόψει της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας.
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Μια εικόνα του...

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ «ΓΕΦΥΡΑ 2»

Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση επιχειρηματικών δανείων μέσω του «ΓΕΦΥΡΑ 2» για πληγείσες Μ.Μ. επιχειρήσεις. Ποιες καλύπτει, πώς γίνεται η διαδικασία της επιδότησης.
Μια εικόνα του...

ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα ήταν και πάλι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, είπε ο Ν. Δένδιας. Μήνυμα του υπουργού Εξωτερικών για τα 80 χρόνια από την εισβολή της ναζιστικής Γερμανίας στην Ελλάδα.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin