eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 25 Αυγούστου 2020
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΣΤΟ Ν.Α. ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ- ΑΓΚΥΡΑ

Άμεσος κίνδυνος ανάφλεξης στο Ν.Α. Αιγαίο με «πυροσβέστη» τον Γερμανό ΥΠΕΞ. Ενώ σήμερα ο Χ. Μάας επισκέπτεται Ελλάδα και Τουρκία ως διαμεσολαβητής για διάλογο, ενόψει γερμανικής προεδρίας στην Ε.Ε, είναι σε ισχύ και οι δύο NAVTEX, η ελληνική και η παράνομη χρονικά τουρκική, στην ίδια περιοχή, εντός των εθνικών μας υδάτων. Ο Τούρκος πρόεδρος απειλεί ευθέως για το «χάος» που θα προκαλέσει στην Ελλάδα και ο Ν. Δένδιας προειδοποιεί τη Βουλή για την «κρισιμότητα των στιγμών».

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΠ.ΕΞ: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

«Αποκλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας» ζητά η Ελλάδα από τον Γερμανό ΥΠΕΞ. Στις συναντήσεις που είχαν το πρωί ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας, με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Χ. Μάας απάντησαν στην προτροπή της Γερμανίας για διάλογο, ότι «διάλογος δεν υφίσταται υπό το καθεστώς των απειλών». Δηλώσεις Χ. Μάας, Στ. Πέτσα.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΠ.ΕΞ: ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Α. Τσίπρας σε Χ. Μάας: Συζήτηση μόνο για την υφαλοκρηπίδα & μόνο εάν σταματήσουν οι τουρκικές προκλήσεις. Ισχυρές κυρώσεις από την Ε.Ε ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπε για την προσφυγή της Ελλάδας στο δικαστήριο της Χάγης.

Μια εικόνα του...

ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ευθείες απειλές για «χάος» στην Ελλάδα από τον Τ. Ερντογάν. Η ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο για «συγκρούσεις στις περιοχή και η προειδοποίηση ότι η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει από τα βήματα που κάνει με το Oruc Reis.

Μια εικόνα του...

ΔΕΝΔΙΑΣ: «ΕΘΝΙΚΕΣ» ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΟΖ

Ν. Δένδιας: Οι συμφωνίες για τις ΑΟΖ με Ιταλία – Αίγυπτο «ενισχύουν το εθνικό οπλοστάσιο». Τι περιλαμβάνουν οι δύο συμφωνίες και ποια εμπόδια είχαν να αντιμετωπίσουν, παρουσιάστηκαν συνοπτικά από τον υπουργό Εξωτερικών στη Βουλή. Ζήτησε «εθνική ομοψυχία», απάντησε στο «παρών» του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε την ‘κρισιμότητα των στιγμών’ επικαλούμενος τις δηλώσεις Τ. Ερντογάν.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ‘ΠΑΡΩΝ΄ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ

Μια εικόνα του...

ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Στ. Πέτσας: Τι μέτρα εξαγγέλλει ο πρωθυπουργός τον Σεπτέμβρη για τη στήριξη της εργασίας και της οικονομίας, λόγω κορωνοϊου. Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον κορωνοϊό και τη χρήση μάσκας στα σχολεία. Χαρακτήρισε «μεγάλη υποκρισία» το «παρών» του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ.

Μια εικόνα του...

ΑΥΤΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΥΠ.ΕΞ

Ο Αυστριακός ΥΠ.ΕΣ σε Έβρο και Χίο για «αυτοψία» στο μεταναστευτικό. Δήλωσε πως «ακόμα και κατά τη διάρκεια του κορονοϊού δεν πρέπει να υποτιμούμε την κατάσταση της μετανάστευσης». Συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Ο Μ. Χρυσοχοϊδης εξήρε τον ρόλο της Αυστρίας στην προάσπιση των συνόρων της Ε.Ε.
Μια εικόνα του...

ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΕΝΟΙΚΙΩΝ

Μείωση φόρου 20% στα μισθώματα για όσους δεν εισπράττουν το 40% των ενοικίων. Η απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Α. Βεσυρόπουλου.

Μια εικόνα του...

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

Την Παρασκευή η αποζημίωση ειδικού σκοπού για εργαζόμενους επιχειρήσεων και όσους εντάχθηκαν στο «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» για τον Ιούλιο. Δηλώσεις Γ. Βρούτση.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΥΦΩΝΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

«Επιζήμιες» οι επιλογές της κυβέρνησης για το φυσικό αέριο, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ιδιωτικά μονοπώλια εκχωρήθηκαν το λιμάνι Αλεξανδρούπολης, ο νέος σταθμός υγροποιημένου αερίου και τα δίκτυα, απαντά ο τομεράχης Σ. Φάμελλος.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

Προστασία των δικαστικών που εκτίθενται σε κίνδυνο ζητά η Ένωση Εισαγγελέων με αφορμή τη διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ε. Τουλουπάκη.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin