eklogika-freeidees_logo
Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 40 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ EKLOGIKA.GR

Δείτε μόνο στο eklogika.gr, τα πλήρη ψηφοδέλτια που εγκρίθηκαν από τα Πρωτοδικεία και των 40 πολιτικών σχηματισμών που συμμετέχουν στις ευρωεκλογές. Γνωρίστε τους υποψηφίους που διεκδικούν την ψήφο σας, ελέγξτε τα βιογραφικά τους όπου υπάρχουν link, ενημερωθείτε για τις επίσημες στηρίξεις κομμάτων στο κάθε ψηφοδέλτιο, μέχρι και την Κυριακή των εκλογών 26 Μαϊου.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...

ΑΥΡΙΟ Η ΨΗΦΙΣΗ 13ΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΧΗΡΕΙΑΣ

eklogika-100
An image of...

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

An image of...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΑΣ, ΦΠΑ ΚΑΦΕ, ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ, ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ

An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Τσίπρας: Οι ευρωεκλογές θα είναι ντέρμπι. «Ο Κ. Μητσοτάκης έχει μια βαθιά αντικοινωνική ατζέντα» και «δεν κάνει ντιμπέιτ για να μην του ξεφύγουν μαργαριτάρια», είπε ο πρωθυπουργός.
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΖΗΤΑ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ

Μητσοτάκης: Καθαρή νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές. Ο πρόεδρος της ΝΔ διαβεβαίωσε ότι θα χάσει τις ευρωεκλογές ο Α. Τσίπρας. Τι είπε για την Υγεία, την Παιδεία και την πολιτική προστασία.
An image of...
An image of...

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑ ΝΔ ΓΙΑ 7ΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ | ΣΕΞΙΣΤΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ

An image of...
An image of...

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ

Ψηφίστηκε με ευρεία συναίνεση το νομοσχέδιο για το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι Ηρακλείου. Πώς ψήφισαν τα κόμματα και τι είπαν οι εισηγητές τους στη συνεδρίαση της Βουλής.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

Εγκύκλιος του Α. Χαρίτση για συμμόρφωση των δήμων με τη νομοθεσία για τις σχολικές καθαρίστριες. Τι αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών προς τους δήμους.
An image of...
An image of...

ΚΚΕ: ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ «ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΚΑΚΟΥ»

Κουτσούμπας: Να απορρίψει ο λαός τη λογική του «μικρότερου κακού». «Ο Κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να γίνει ξανά ο εκλεκτός του κεφαλαίου, έτσι εξηγείται η πρότασή του για επταήμερη εργασία» ανέφερε ο γγ του ΚΚΕ.

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Η ΝΔ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ

Σκουρλέτης: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα επηρεάσει το κλίμα για τις εθνικές εκλογές. «Η ΝΔ επιχειρεί να κρύψει τον ταξικό προσανατολισμό και τον ταξικό χαρακτήρα των προτάσεών της», είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
An image of...
An image of...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΟΧΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

Καμμένος: «Ποτέ συνεργασία με κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν οι αποστάτες». «Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι εθνικού σκοπού αλλά αποστασίας», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΗΝΥΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

Μηνύσεις κατά των μαρτύρων στην υπόθεση Novartis κατέθεσε ο Α. Λοβέρδος. Οι μηνύσεις είναι κατά του καθηγητή Κ. Ράνου και του μάρτυρα «Μ. Σαράφη» για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμιση

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα