eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019
ekloges

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  • Στην Ολομέλεια της Βουλής οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα (LIVE). Πιο αυστηρές ποινές για τον βιασμό, τον παιδικό βιασμό και την παράνομη διακίνηση μεταναστών. Δεν κατατέθηκε η τροπολογία για βλασφημία στα θεία. Τροπολογία για τη δίωξη τραπεζικών στελεχών. Αποδεικτικό στοιχείο οι παράνομες ηχογραφήσεις για υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος και διαφθοράς. «Βασικό μέλημα η πολιτική μας να ενώσει τους Έλληνες», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας. Τι είπαν οι εισηγητές των κομμάτων. Συνεχής ενημέρωση για τη συζήτηση στη Βουλή.
  • ΚΙΝΑΛ: Τροπολογία για την κακουργηματική απιστία τραπεζικών στελεχών. Η πρόταση 5 βουλευτών για την αποτροπή του ακαταδίωκτου.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ NOVARTIS

Μια εικόνα του...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ

An image of...

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Ομολογία μερικής αποτυχίας από την Κομισιόν στη διαχείριση του προσφυγικού. Δεν επετεύχθησαν πλήρως οι στόχοι, αναφέρει σε έκθεσή του το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο. Ζητά «εντατικοποίηση της ΕΕ ώστε να αντιμετωπιστούν οι αποκλίσεις μεταξύ στόχων και αποτελεσμάτων». Η έκθεση.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με εκπροσώπους της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας. Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε πως η κυβέρνηση θα βρίσκεται σταθερά στο πλάι τους. Ποια συγκεκριμένα μέτρα στήριξης συζητήθηκαν.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: «Να συγκροτήσουμε τη δημοκρατική προοδευτική παράταξη της νέας εποχής». Σε συγκέντρωση υποστήριξε ότι οι αντίπαλοί του δημιούργησαν ένα τοξικό περιβάλλον με τη βοήθεια των ΜΜΕ.
Μια εικόνα του...

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Πέρασε από την αρμόδια Επιτροπή το αθλητικό νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στην Ολομέλεια την ερχόμενη Παρασκευή. Τι υποστήριξε η πολιτική ηγεσία και τι στάση κράτησαν τα κόμματα.
Μια εικόνα του...

ΕΡΝΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε

Ερντογάν: «Κοίτα ΕΕ, η Τουρκία δεν είναι η χώρα που ήξερες μέχρι σήμερα». Απείλησε πως θα ανοίξει τα σύνορα για τους φυλακισμένους τζιχαντιστές, μετά τις κυρώσεις της Ε.Ε για τις γεωτρήσεις στην ΑΟΖ Κύπρου. Ανακοίνωσε πως απελαύνει αύριο Γερμανούς.
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ:ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΣΤΗ ΔΕΗ

Τσίπρας: «Ρουσφετολογικές προσλήψεις στη ΔΕΗ εκτός ΑΣΕΠ με συνθήκες γαλέρας. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τόσο μαζικά σε μία εταιρεία του ευρύτερου δημόσιου τομέα». Τι είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
An image of...

ΕΛΛΑΔΑ – ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Συνάντηση Δένδια με τον υπουργό εξωτερικων υποθέσεων της Σαουδικής Αραβίας. Δόθηκε έμφαση στην οικονομική συνεργασία, την αύξηση των εμπορικών συναλλαγών και επενδύσεων. Το διμερές πλαίσιο συνεργασίας σε συγκεκριμένους τομείς.
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ

Στις 23 - 24 Νοεμβρίου το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο ΣΕΦ με ομιλία της Φ. Γεννηματά στην έναρξη.
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΔ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Συνεδρίου της ΝΔ στις 29 Νοεμβρίου με ομιλία του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΚΚΕ: Κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Κεντρική Μακεδονία επισκέφτηκαν βουλευτές του ΚΚΕ. Ποια προβλήματα κατέγραψαν. Ζητούν «δημόσιους, ανοιχτούς και αξιοπρεπείς χώρους φιλοξενίας».
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ: «Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά θα φωτίσουν το σκοτάδι». Ο εκπρόσωπος Τύπου Α. Χαρίτσης αντιπαρέβαλε την προβολή της υποδοχής των προσφύγων στη Σάμο και τον Πειραιά και το «μπάρμπεκιου» στα Διαβατά.
Μια εικόνα του...

ΑΝΑΚΥΛΩΣΗ

Οι 7 άξονες της πολιτικής της κυβέρνησης για την ανακύκλωση. Τι ανακοίνωσε για το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων, ο υπουργός Κ. Χατζηδάκης.
Μια εικόνα του...

ΜΕΡΑ25 ΓΙΑ ΒΙΑ

Για ολιγαρχικό αυταρχισμό κατηγορεί την κυβέρνηση το ΜέΡΑ25. Το κόμμα καταγγέλλει τη σύλληψη στελεχών του στο πλαίσιο διαμαρτυρίας κατά του Κινέζου προέδρου. Πώς περιγράφει το σκηνικό.
Μια εικόνα του...

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΒΙΑ

Πράσινοι: Η κυβέρνηση δεν επιβάλλει το νόμο αλλά «νομοθετεί» την επιβολή. Πράσινοι Με αφορμή τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, υπερασπίζονται το ελεύθερο πνεύμα και την αρχή της μη βίας.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin