eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 3 Δεκεμβίου2020
Μια εικόνα του...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΩΝ

Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία σήμερα, με δράσεις και δηλώσεις από την πολιτική ηγεσία για τα άτομα με αναπηρία σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας:
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

LOCKDOWN ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΔΕΚ.| ΧΡΙΣΤΟΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

  • Στ. Πέτσας: Παράταση του lockdown μέχρι 14 Δεκεμβρίου (video). «Με πιο αργούς ρυθμούς από τους αναμενόμενους η μείωση των κρουσμάτων», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Πώς θα γίνει ο εμβολιασμός, - Κατήγγειλε ότι το «εθνικό μέτωπο» για την πανδημία, «βάλλεται από ανυπόστατους ισχυρισμούς». – Τι είπε για τη συμμετοχή του πρωθυπουργού στο 31ο Greek Economic Summit και την αύξηση των θέσεων εργασίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη. - Σε δημόσια διαβούλευση δύο νομοσχέδια «που καλύπτουν σημαντικούς τομείς της οικονομικής, ψηφιακής, πολιτιστικής και κοινωνικής δραστηριότητας».
  • Ανοίγουν από τη Δευτέρα τα καταστήματα με εποχικά Χριστουγεννιάτικα είδη σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης.
Μια εικόνα του...

ΕΜΒΟΛΙΟ COVID ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΟΣΑ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ

Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΤΟΤΑΚΗΣ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΠΑΡ & Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Κ. Μητσοτάκης: Δεν θα λειτουργήσει η νυχτερινή διασκέδαση μέχρι να έχουμε εμβόλιο (video). Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο 31ο ετήσιο Greek Economic Summit που οργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο. «Η Ελλάδα θα είναι ένας από τους νικητές της πανδημίας». – Μεταναστευτικό: Η Τουρκία «σπόνσορας του δικτύου διακινητών στο Αιγαίο». – Αισιόδοξος για τις οικονομικές προοπτικές της χώρας. – Τι απάντησε στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Pfizer, Α. Μπουρλά, για τη μεγάλη επένδυση στη Θεσσαλονίκη και τι είπε στην εκδήλωση ο επενδυτής.
Μια εικόνα του...

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ MEDIA

Σύσσωμη η αντιπολίτευση απέσυρε την εμπιστοσύνη της προς τον πρόεδρο του ΕΣΡ κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας της Βουλής. Στον πρόεδρο του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου Α. Κουτρομάνο επιρρίπτεται «αδράνεια και απροθυμία να παρέμβει στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο για την εφαρμογή της νομιμότητας και εξασφάλισης της πολυφωνίας». – Τι στοιχεία παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν «σκληρή μιντιακή δικατορία». - «Δεν σας φταίνε τα κανάλια, σας φταίει η αντιπολίτευση που κάνετε», απάντησε η ΝΔ. – Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΕΣΡ για την «απροθυμία» & την πολυφωνία.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ

Φ. Γεννηματά: Η άρνηση του πρωθυπουργού για διάλογο καλλιεργεί την καχυποψία. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ διερωτάται «αν υπάρχει αξιόπιστο ολοκληρωμένο Μητρώο Ασθενών στον ΕΟΔΥ, το υπουργείο Υγείας ή τη ΓΓΠΠ».
Μια εικόνα του...

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Μια εικόνα του...

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ

Χ. Σταϊκούρας: Η κυβέρνηση δρα γρήγορα, αποτελεσματικά και αποφασιστικά. Με το Ν/Σ «για πρώτη φορά, αντιμετωπίζεται, ολιστικά και συστηματικά, το ζήτημα του λαθρεμπορίου καυσίμων, τσιγάρων, αλκοολούχων ποτών», είπε ο υπουργός Οικονομικών. Για την τροπολογία «μετασχηματισμού των ΕΛΤΑ», απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης πως γίνεται για τη διάσωση και ανάκαμψη της τραγικής κατάστασης που είχαν περιέλθει. Ανακοίνωσε τη σύσταση «παρατηρητηρίου Ρευστότητας». – Πώς ψήφισαν τα κόμματα επί της αρχής.

Μια εικόνα του...

ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 & 120 ΔΟΣΕΩΝ

Τροπολογίες στη Βουλή: Επανένταξη στη ρύθμιση των 100 και 120 δόσεων. Επίσης, ψηφιακή «κατάθεση» πινακίδων, ακατάσχετο για την αποζημίωση του μειωμένου ενοικίου, απαλλαγές φορολογίας σε ναυτικό πλήρωμα, κ.α.
Μια εικόνα του...

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

Μέσω ηλεκτρονικής υπηρεσίας του ΟΑΕΔ η υποχρεωτική δήλωση παρουσίας των επιδοτούμενων ανέργων. Η απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΔ για τον περιορισμό της εξάπλωσης, την αποφυγή συγχρωτισμού, την εξυπηρέτησης των πολιτών.
Μια εικόνα του...

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- Ε.Ε. ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗ ΛΕΣΒΟ

Σχέδιο για δημιουργία αναβαθμισμένου κέντρου υποδοχής στη Λέσβο μεταξύ των ελληνικών Αρχών και τους οργανισμούς της Ε.Ε., για την επίλυση της κατάστασης μετά την καταστροφή στη Μόρια. Δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ε.Ε, Μ. Σχοινά, για «έμπρακτη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» στην Ελλάδα. Ο καθορισμός των αρμοδιοτήτων.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin