eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
Μια εικόνα του...

ΚΟΙΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΥΠ.ΕΞ ΤΗΣ Ε.Ε: ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Σύνοδος των ΥΠ.ΕΞ της Ε.Ε: Αναβολή στα μέτρα καταδίκης της Τουρκίας – Ζητά ανάκληση της απόφασης Ερντογάν για την Αγία Σοφία. Ελαφρά ανταπόκριση του Συμβουλίου στα αιτήματα Ελλάδας και Κύπρου για αύξηση της πίεσης προς την Τουρκία. «Φρένο» στο πώς διαπραγματεύεται με την Άγκυρα ο Επίτροπος Ζ. Μπορέλ. Προειδοποίηση Ν. Δένδια για πιθανές νέες προκλήσεις. Οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών.
Μια εικόνα του...

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΥΠ.ΕΞ ΤΗΣ Ε.Ε

Μια εικόνα του...

ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΣΤ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

Μια εικόνα του...

ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ COVID

Φ. Γεννηματά: «Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν». «Οι ευθύνες της κυβέρνησης και για την κακή προετοιμασία για τον τουρισμό είναι μεγάλες», δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

3 ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για 3 νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ και 18.000 θέσεις εργασίας με αυξημένη επιδότηση από 75% έως 90% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους. Αλλαγές & ενισχυμένα κίνητρα στα προγράμματα για να γίνουν πιο ελκυστικά. Ποια είναι.

Μια εικόνα του...

1,14 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ

1,14 δισ. για άμεση ενίσχυση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Επείγουσες τροποποιήσεις προγραμμάτων της Ε.Ε στην Ελλάδα ώστε να επωφεληθούν γύρω στις 90.000 επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση του κορονοϊού.
Μια εικόνα του...

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

Δικαίωση για τους συνταξιούχους στο ΣτΕ – Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά για 11 μήνες, εφόσον έχουν ήδη προσφύγει δικαστικά. Τι ισχύει για όσους δεν έχουν προσφύγει. Τι αποφασίστηκε για το διάστημα Ιουνίου 2015 μέχρι Μάιο του 2016 και τι για τις αξιώσεις μετά το νόμο Κατρούγκαλου. Η απόφαση εκδόθηκε μετά από αίτημα του ΕΦΚΑ διότι εκκρεμούν δικαστικά 6.000 αγωγές συνταξιούχων.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ Δ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Να εξεταστεί και πάλι από την προανακριτική για τη Novartis ζητά ο Δ. Παπαγγελόπουλος. Κατέθεσε και έγγραφα αιτήματα για τα δύο πορίσματα των αντεισαγγελέων & ζήτησε να εξεταστεί εκ νέου από την Επιτροπή, διότι «έχουν προκύψει νέα, σημαντικά και κρίσιμα στοιχεία για την απόδειξη της αθωότητάς του και την ανεύρεση της αλήθειας».Μια εικόνα του...

Ν/Σ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ

Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο για την ενίσχυση της Εταιρικής Διακυβέρνησης και της Κεφαλαιαγοράς. Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί και δύο υπουργικές τροπολογίες: για Ελληνικό - Άγιο Κοσμά & για θέματα διαχείρισης του αιγιαλού από ξενοδοχεία, κ.α. – Πώς ψήφισαν τα κόμματα στην Επιτροπή της Βουλής.
Μια εικόνα του...

ΕΘΝΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Ποιες είναι οι βασικές μεταρρυθμίσεις που θα έχει το Εθνικό Αναπτυξιακό Σχέδιο. Τις παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας σε συνέδριο. Είπε ότι οι μεταρρυθμίσεις θα είναι «εστιασμένες». Ανέφερε τα μέτρα στήριξης που έλαβε έως τώρα η κυβέρνηση.


Μια εικόνα του...

ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ASPERGER


Γ. Αμυράς για τους μαθητές με σύνδρομο Asperger. Με αναφορά που κατέθεσε στην Βουλή, ζητά να ενταχθούν στις ευεργετικές διατάξεις εισαγωγής στην 3βάθμια εκπαίδευση.


eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin