eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 8 Δεκεμβίου 2020
Μια εικόνα του...

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟ 2021| ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ| Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ COVID

  • Κ. Μητσοτάκης- Συνέντευξη: Το ΕΣΥ δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται ακόμα, είπε ο Κ. Μητσοτάκης (video). «Θέλουμε να επιταχυνθεί η αποσυμφόρηση, ώστε να νιώθουμε άνετα πως το άνοιγμα δεν θα οδηγήσει σε τρίτο κύμα», είπε ο πρωθυπουργός για την παράταση του lockdown. Τι απάντησε για τη στήριξη των κάδων που πλήττονται, για το άνοιγμα της νυχτερινής διασκέδασης, για το εμβόλιο και με ποιους άλλους θα ήθελε να το κάνει πρώτος, για το άνοιγμα των σχολείων και την τηλεκπαίδευση, για την επιστρεπτέα προκαταβολή και τα κόκκινα δάνεια. Τόνισε: «Είναι ψέματα ότι υπάρχει δεύτερο σύστημα καταγραφής. Έχουμε πολύ καλά δεδομένα και με βάση αυτά έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας».
  • Αντιπολίτευση για τη συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη: «Παραδοχή αποτυχίας και υποκρισία», «φαρισαϊσμός», λένε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.
Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

  • Αντιπαράθεση στη Βουλή κατά τη συζήτηση ερωτήσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μεταξύ του υφυπουργού Υγείας, και βουλευτών της αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση 4 επίκαιρων ερωτήσεων. Κατηγορηματικά απέρριψε ο Β. Κοντοζαμάνης, τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της Επιστημονικής Επιτροπής στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγόρησε ότι «δεν καταθέτει ρεαλιστικές προτάσεις». Τα πρακτικά ζήτησε ο Α. Ξανθός για να δουν όλοι τι εισηγήθηκε η Επιτροπή σε μείζονες εξάρσεις, σε κλειστές δομές, σε προσφυγικούς καταυλισμούς, σε στρατιωτικές μονάδες, κ.α. και ποιες αποφάσεις έλαβε η κυβέρνηση. Τι ειπώθηκε για τα νοσοκομείο Δράμας και Πέλλας, για την άμεση πρόσληψη των 4.000 εργαζομένων του ΟΑΕΔ, των συμβασιούχων και επικουρικών στο Ε.Σ.Υ.
  • Ενίσχυση του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας ζητά το ΜέΡΑ25.
Μια εικόνα του...

ΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ

Μια εικόνα του...

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ COVID TEST

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ COVID: ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ & ΑΓΡΟΤΕΣ

Μια εικόνα του...

ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣ & ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Μια εικόνα του...

11 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ

Μια εικόνα του...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Κ. Καραμανλής: Αυξήθηκαν τα δρομολόγια των αστικών και των ΚΤΕΛ το τελευταίο 3μηνο. Ο υπουργός Μεταφορών είπε πως γίνεται καθημερινή διαχείριση της κρίσης γιατί αναμένεται αύξηση της κίνησης στις γιορτές. Τι είπε για προσλήψεις, στόλο λεωφορείων, αερομεταφορές και οικονομική ενίσχυση στην Aegean. Επικαλέστηκε «τεκμηριωμένες μελέτες που λένε ότι η μετάδοση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι περιορισμένη, ειδικά όταν φορούν όλοι μάσκα».
Μια εικόνα του...

ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ| ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Μια εικόνα του...

Ε.Ε: ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Ζ. Μπορέλ: Η κατάσταση σχετικά με την Τουρκία έχει χειροτερέψει. Ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ ανέφερε πως η αξιολόγηση από την πλευρά των υπουργών δεν είναι θετική.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin