eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Μια εικόνα του...

ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ COVID

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ COVID

Εφ΄ όλης της όλης κόντρα για τον κορωνοϊό στη Βουλή μεταξύ κυβέρνησης – αντιπολίτευσης - Ψηφίστηκε η ενίσχυση του ΕΣΥ από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αλ. Ωνάσης», με δωρεά ύψους 70 εκατ.- Πώς ψήφισαν τα κόμματα. - Έντονη αντίδραση του Υπουργού Υγείας στις κατηγορίεςότι η κυβέρνηση με φωτογραφικές διατάξεις εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα του ιδιωτικού τομέα υγείας. Αντιπαράθεση και με εισηγητές των κομμάτων σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας, τις κλίνες στις ΜΕΘ, την ένταξη των εργαζομένων στο ΕΣΥ στα βαρέα και ανθυγιεινά.
Μια εικόνα του...

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μια εικόνα του...

ΜΗΝΥΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Μια εικόνα του...

6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Έκτακτα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας της Κοζάνης ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας - Κατέθεσε 6 προτάσεις για την ενίσχυση της οικονομίας στην περιοχή η οποία πλήττεται από την πανδημία του κορωνοϊού και την απολιγνιτοποίηση. «Μόνο τα σχολεία λειτουργούν» σχολίασε σε συνάντηση με δημάρχους της περιοχής που βρίσκεται για δεύτερη φορά σε τοπικό lockdown.
Μια εικόνα του...

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ

Αυτό είναι το νέο πλαίσιο για τις μετεγγραφές στα πανεπιστήμια. Θα ισχύσει για πρώτη φορά από φέτος μετά από την ψήφιση του νόμου τον Ιούνιο. Τι προβλέπεται.
Μια εικόνα του...

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ

Κοινή ερώτηση Ελλήνων και Κύπριων βουλευτών του ΕΛΚ για την τελωνειακή ένωση ΕΕ – Τουρκίας με αφορμή την επιστολή του Ν. Δένδια για την ανάγκη μέτρων κατά της Τουρκίας λόγω παραβίασης της τελωνειακής ένωσης.
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ TA 6 ΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΚΚΕ: Μόνο προβλήματα θα φέρει η αύξηση της θητείας στους φαντάρους. Υποστηρίζει πως τα μέτρα εν ενισχύουν την άμυνα. – «Κατηγορώ» στην κυβέρνηση ότι «υιοθετεί απαράδεκτες θέσεις, καθορίζοντας ως ‘κόκκινη γραμμή’ τα 6 ναυτικά μίλια των χωρικών υδάτων».
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ : ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΟΛΟΜΕΤΩΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ

Μια εικόνα του...

ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Τα στοιχεία του ΕΡΓΑΝΗ επιβεβαιώνουν την κατάρρευση της αγοράς εργασίας. Η τομεάρχης Μ. Ξενογιαννακοπούλου είπε πως στο 9μηνο Γενάρη – Σεπτεμβρίου 2020 καταγράφηκαν 596.000 λιγότερες προσλήψεις σε σχέση με πέρσι.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin