eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 21 Απριλίου 2020
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ| ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Κυβέρνηση: Σταδιακή, μακρόσυρτη, στοχευμένη η επιστροφή στην κανονικότητα-«Ανοίγει» η Δικαιοσύνη. «Χρειάζεται να επιμείνουμε στα μέτρα που ισχύουν μέχρι τις 27 Απριλίου» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας. - Από πότε θα λειτουργούν οι δικαστικές υπηρεσίες. – Τηλεδιάσκεψη σήμερα του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενόψει της συνεδρίασης της Πέμπτης. Ποια θέματα προωθεί στην Ε.Ε για τον κορωνοϊό, ο Κυρ. Μητσοτάκης. – Ποια μέτρα εφαρμόζει η κυβέρνηση ενίσχυση των ανέργων & τις ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης. – Τι είπε για τη μετεγκατάσταση ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων.
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Σύνοδος Κορυφής την Πέμπτη για την οικονομική ανάκαμψη μετά την πανδημία του κορωνοϊού. Οι ηγέτες των χωρών μελών της ΕΕ, ωστόσο, δεν αναμένεται να καταλήξουν σε τελικές αποφάσεις. Τι είπε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στους απεσταλμένους των 27 χωρών - μελών της ΕΕ για το νέο ταμείο ανάκαμψης.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ

Ποιες νέες κατηγορίες εργαζομένων θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού €800.
Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά περίπου 160.000 εργαζόμενους.
Μια εικόνα του...

ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ!

Νέα τουρκική πρόκληση με παράνομη γεώτρηση εντός της Κυπριακής ΑΟΖ. Η απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΑ VOUCHER ΨΕΥΤΟΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ

Ερώτηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη στη Βουλή, για τα «εξευτελιστικά προγράμματα ψευτοκατάρτισης» επιστημόνων. Ζητά να ακυρωθούν τα «κακής ποιότητας βάουτσερ».
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΕΠΕΤΕΙΟΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

21η Απριλίου: Τα μηνύματα της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας για τα 53 χρόνια από το πραξικόπημα. «Ιδιαίτερα σε εποχές παγκόσμιας κρίσης και ανησυχίας, διάφοροι επίδοξοι εθνοκάπηλοι, με πρόσχημα την προστασία των πολιτών, βάζουν στο στόχαστρο δημοκρατικά δικαιώματα και κατακτήσεις», αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου. - Τα μηνύματα των κομμάτων & η κατάθεση στεφάνου από το ΚΚΕ στο ΕΑΤ - ΕΣΑ, που υπήρξε τόπος βασανιστηρίων.
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ

Μια εικόνα του...

«ΣΚΛΗΡΟ ΥΦΕΣΙΑΚΟ ΚΥΜΑ»

«Θα χρειαστεί πολύ σκληρή προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της οικονομίας», είπε ο Τ. Θεοδωρικάκος. Ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «σε ό,τι αφορά την οικονομία, τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Η χώρα θα δεχθεί ένα βαθύ, ένα σκληρό υφεσιακό κύμα».
Μια εικόνα του...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Από αύριο η προπληρωμή των συντάξεων του Μαΐου. Οι καταβολές θα γίνουν στις 22, 24, 27 και 29 Απριλίου. Το πρόγραμμα για την αποφυγή συνωστισμού.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin