eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 2 Ιουλίου 2019
ekloges

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ 6 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ| ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ

Συνεχίζεται σήμερα η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών. Δεν συμμετέχει λόγω εκλογών, ο Έλληνας πρωθυπουργός. Σε ποιόν πρωθυπουργό ανέθεσε να τον εκπροσωπήσει στην επιλογή των ηγετών της Ε.Ε

ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Υποψήφια πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Σκα Κέλερ, συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων που στις ευρωεκλογές βγήκαν τέταρτοι με 75 έδρες. Δεσμεύθηκε για Ευρωκοινοβούλιο «πιο δημοκρατικό, πιο ανοιχτό και πιο διαφανές».
eklogika-100
An image of...

ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ - ΣΥΜΜΑΧΙΑ

«Σταθερή η προσήλωση στην εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας-ΗΠΑ», είπε ο Τζ. Πάιατ, ο Αμερικανός πρέσβης. Είπε ότι Ελλάδα «έχει καταστεί ένας από τους πιο αξιόλογους και σημαντικούς περιφερειακούς συμμάχους» των ΗΠΑ.
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Τσίπρας: «Η εκλογική ανατροπή είναι βέβαιη». «Τώρα που εμείς βγάλαμε τη χώρα στο ξέφωτο, μας λένε ότι είναι ιδιοκτησία τους η χώρα, ότι είναι κληρονομικό τους δικαίωμα. Ότι η Ελλάδα ανήκει σε τρεις μεγάλες οικογένειες» είπε ο πρωθυπουργός. Υποστήριξε ότι στη ΝΔ «θέλουν να ξανανοίξουν το ασφαλιστικό γιατί ήδη έχουν ντιλάρει με μεγάλες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες για να ξεπουλήσουν την επικουρική ασφάλιση και να αφήσουν τη μεγάλη πλειοψηφία των συνταξιούχων, 1.250.000 χωρίς επικουρική σύνταξη»
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

sms-eklogiki-periodos
An image of...

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

An image of...

ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, με απλή δήλωση των εισοδημάτων, χάρη στην on-line διασταύρωση 7 διαφορετικών δημόσιων δεδομένων. Τι δήλωσε η αναπλ. υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου για τις αλλαγές.
An image of...
An image of...

ΚΙΝΑΛ: ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΔ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

ΚΚΕ, Η ΧΡΗΣΙΜΗ ΨΗΦΟΣ

Κουτσούμπας: «Η μόνη χρήσιμη για το λαό ψήφος είναι η ψήφος στο ΚΚΕ». Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «βάθυνε την εμπλοκή της Ελλάδας στα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ» και το έκανε «παραχωρώντας βάσεις».
An image of...
An image of...

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ & ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΝΔ

Προεκλογική εκστρατεία υπέρ της ΝΔ καταλόγισαν στο Γ. Στουρνάρα πηγές του ΥΠΟΙΚ με αφορμή την Έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος και επικαλείται την καυστική δήλωση του Ευκλ. Τσακαλώτου για το θέμα.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin