eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ| ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ| ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: ΡΗΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ –ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ - ΣΥΡΙΖΑ: ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΔΙΕΘΝΩΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Δραματική ολιγωρία της κυβέρνησης για μήνες στο προσφυγικό. Ο εκπρόσωπος Τύπου Αλ. Χαρίτσης είπε ότι η κυβέρνηση «ντροπιάζει διεθνώς τη χώρα» διότι «χθες ο ΟΗΕ ζήτησε το κλείσιμο της Μόριας, λόγω ενδεχόμενης πανδημίας». Στηλίτευσε την κυβέρνηση για την ΠΝΠ που αφορά στις επιτάξεις εκτάσεων & την κατηγόρησε ότι για να μην έρθει σε σύγκρουση με τους παράγοντες στην ενδοχώρα «δεν προχωράει στην αποσυμφόρηση των νησιών».
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Μια εικόνα του...

ΛΑΡΚΟ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ| «ΑΔΙΕΞΟΔΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΑΛ

Μια εικόνα του...

140 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ»

Οκτώ νέα χρηματοδοτικά Προγράμματα του Πράσινου Ταμείου με προϋπολογισμό €140 εκατ. για το 2020. Παρουσιάστηκαν από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Χατζηδάκη. Τι είπε για την πρόβλεψη χρηματοδότησης και για τη Δίκαιη Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ

Εγκρίθηκε το κείμενο απολογισμού της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – Γενναία αυτοκριτική για την ήττα στις εκλογές. Το κείμενο της Π.Γ που θα συζητηθεί – εμπλουτιστεί στη συνεδρίαση της Κ.Ε. και στη συνέχεια θα συζητηθεί στον προσυνεδριακό διάλογο του κόμματος. Τι αναφέρεται στο κείμενο για τις τριπλές εκλογές και το μήνυμά τους για το μέλλον, τη συνεργασία με ΑΝΕΛ, κ.α.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Κ. Μητσοτάκης: «Έχουμε αποδείξει πως ό,τι λέμε γίνεται». Η ανάρτηση του πρωθυπουργού με τις προεκλογικές δεσμεύσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί.
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ

Στη Βουλή τροπολογία για την ΑΑΔΕ, τις δραστηριότητες σε 10 περιφερειακά λιμάνια και τη μείωση του ΦΠΑ σε ραδιοφάρμακα και ακτινοθεραπείες. Κατατέθηκε από το υπουργείο Οικονομικών. Τι προβλέπεται.
Μια εικόνα του...

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση κατατίθεται προς ψήφιση τη Δευτέρα. Δίνει τη δυνατότητα στην κεντρική διοίκηση και την αυτοδιοίκηση να αγοράζουν ηλεκτρικά, ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα. Δηλώσεις του Υπ. Εσ.
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

«Ναι» της Επιτροπής της Βουλής στη συμφωνία για επιστημονική συνεργασία Ελλάδας – Μαυροβουνίου. Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΜεΡΑ25, ενώ ΚΚΕ και Ελληνική Λύση επιφυλάχθηκαν για την Ολομέλεια. Στόχος, να ανακτήσει η Ελλάδα πρωταγωνιστικό ρόλο κυρίως στα Βαλκάνια.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Εξηγήσεις ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό ξυλοδαρμού δυο ειδικών φρουρών από μπράβους νυχτερινών κέντρων. Ο Γ. Ραγκούσης μίλησε για απαράδεκτη προσπάθεια της κυβέρνησης να μην απαντήσει και δεσμεύτηκε για σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.
Μια εικόνα του...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Μια εικόνα του...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΚΟΚ & ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Κ. Καραμανλής: Αυστηροπόιηση στις ποινές του Κ.Ο.Κ, αλλαγές στις εξετάσεις οδήγησης. Ο υπουργός Υποδομών μίλησε επίσης για την τοποθέτηση καμερών στις λεωφορειολωρίδες, τις αστικές συγκοινωνίες Αθήνας & Θεσσαλονίκης, τον υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΚΕ: Η απολιγνιτοποίηση της ΔΕΗ θα οδηγήσει σε πανάκριβο ρεύμα για το λαό. Η θέση του κόμματος - Και κριτική και από τον Λ. Νικολάου - Αλαβάνο σχετικά με το ασφαλιστικό, στην Ευρωβουλή.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Ε. Αχτσιόγλου: «Η κυβέρνηση καταργεί τις μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές για τις νέες μητέρες». Η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως μειώνεται «σημαντικά για 12 μήνες το εισόδημα των οικογενειών που αποκτούν παιδιά».
Μια εικόνα του...

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών ο Α. Τζιτζικώστας, ο πρώτος Έλληνας σε αυτή τη θέση. Υποστηρίχθηκε από όλες τις πολιτικές ομάδες. Οι στόχοι που έθεσε.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin