eklogika-freeidees_logo
Τρίτη 18 Ιουνίου 2019
ekloges

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΟΔΛΕΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ| ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΛΟΓΕΩΝ- ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

sms-eklogiki-periodos
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ –ΤΟΥΣΚ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΟΡΘΗΤΗ» ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Επικοινωνία Τσίπρα με Τουσκ για τις προκλήσεις της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ. Ο πρωθυπουργός ζήτησε τηλεφωνικά να υπάρξει απερίφραστη καταδίκη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, το οποίο θα συνέλθει το διήμερο 20-21 Ιουνίου. Η ανακοίνωση.
An image of...

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ»

Αποστολάκης: «Δεν θα αφήσουμε την Τουρκία να παραβιάσει την ελληνική ΑΟΖ». Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με την Τουρκία. Γιατί και πώς προετοιμάζονται οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
An image of...

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: «ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η Ε.Ε»

Κατρούγκαλος: «Η ΕΕ θα πρέπει να πάρει θέση για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας». Τι είπαν οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
An image of...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ισχυρότερα μηνύματα από την ΕΕ προς την Τουρκία περιμένει ο Ν. Αναστασιάδης. «Προδιαγράφεται μια πιο σθεναρή στάση της ΕΕ», είπε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
An image of...

ΚΙΝΑΛ: ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

Ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τα θέματα που συζητήθηκαν στο ΚΥΣΕΑ ζητά το Κίνημα Αλλαγής. «Ο πρωθυπουργός να μην προκαλέσει καμιά περαιτέρω ζημιά στα εθνικά συμφέροντα», είπε ο Π. Χρηστίδης
An image of...

ΑΣΕΠ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

Αναστέλλονται οι προσλήψεις του ΑΣΕΠ, λόγω των εκλογών. Μέχρι πότε ισχύει η αναστολή, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.
An image of...
An image of...

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ

Στο αρχείο η έρευνα για τους λογαριασμούς του Κ. Σημίτη σχετικά με νομιμοποίηση παράνομων εσόδων από τον πρώην πρωθυπουργό και τους Μ. Χρυσοχοΐδη και Ευ. Μαλέσιο για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

Οι προτάσεις του ΚΙΝΑΛ για να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό. Επίσκεψη της Φ. Γεννηματά στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων
An image of...

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κλίμα ανατροπής του αποτελέσματος των ευρωεκλογών βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. Εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου.
An image of...

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΝ Ε.Κ –ΧΡΙ.Κ.Ε

Στήριξη στη σύμπραξη Χριστιανοδημοκρατών και Ένωσης Κεντρώων ζητά ο Ν. Νικολόπουλος. «Ρεαλιστική» η επιδίωξη για είσοδο στη Βουλή, υποστηρίζουν.
An image of...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ

Οδηγίες της ΑΑΔΕ για τη ρύθμιση των 120 δόσεων - Πάνω από 135.000 οι αιτήσεις. Ποιες οφειλές υπάγονται και πότε υπάρχει απώλεια της ρύθμισης σύμφωνα με εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα