eklogika-freeidees_logo
Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΚΥΠΡΟΥ - ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ

Στο Αμάν για την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας ο Αλ. Τσίπρας. Η συνεργασία μεταξύ των τριών χωρών ενδυναμώνει τη σταθερότητα στην Α. Μεσόγειο, είπε ο πρωθυπουργός. Επισήμανε την ανάγκη κοινής αντιμετώπισης του προσφυγικού, κάλεσε την E.E να στηρίξει τον λαό της Συρίας. Τι είπε για τους Αγίους Τόπους και το Μεσανατολικό. Η συνάντηση με τον βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλα Β΄.

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ

ΤΟ ΝΕΟ ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Κ. Παπακώστα: «Ανοιχτό στις συνεργασίες το ΝΕΟ, όπως επιβάλλει η εποχή». «Στόχος η ένωση δυνάμεων για το μέλλον του τόπου», δήλωσε η υφυπουργός και πρόεδρος του νέου πολιτικού σχήματος.
An image of...

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ, Ε9, ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Επεκτείνεται και για το 2019 η δυνατότητα άρσης ακινησίας οχημάτων με τέλη κυκλοφορίας ανά μήνα Η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, περιλαμβάνει ρυθμίσεις για το Ε9, για πρόστιμα, για δηλώσεις ακινήτων κλπ.
An image of...
An image of...

ΛΑΓΚΑΡΤ: ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΟΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

Κρ. Λαγκάρντ: «Δίκαιο το αίτημα της Ελλάδας για πρόωρη αποπληρωμή των δανείων». Ο δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτου μετά τη συνάντηση με Κρ. Λαγκάρτ και Π. Τόμσεν για την ειδική μελέτη που θα εκπονηθεί για την αξιολόγηση της αποδοτικότητας των προτεινόμενων μέτρων για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μήνυμα καλής γειτονίας αλλά και σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου απηύθυνε στην Τουρκία ο Π. Παυλόπουλος, ενώ υπογράμμισε πως «θα υπερασπιστούμε με αποφασιστικότητα τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά μας δίκαια».

An image of...
An image of...

NOVARTIS: ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ| ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ

An image of...
An image of...
An image of...

ΚΟΤΖΙΑΣ: ΤΩΡΑ Η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Ν. Κοτζιάς: Άρση ασυλίας του Π. Καμμένου από την παρούσα Βουλή. O επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ δηλώνει πως συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά «δεν δίνει λευκή επιταγή» και ασκεί επιμέρους κριτική ως προς τους χειρισμούς, για επιμέρους θέματα της επικαιρότητας.

ΑΝΕΛ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ

ΑΝΕΛ: «Όχι» στις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα σχετικά με το βιασμό, διότι «επιχειρούν κατάργηση του εγκλήματος βιασμού, όταν τελείται δια μέσου ψυχολογικής βίας».
An image of...
An image of...

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

«Το Πράσινο Κύμα δίνει ελπίδα για την επόμενη μέρα στην Ευρώπη», λένε οι Οικολόγοι Πράσινοι. Συμμετείχαν στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στις Βρυξέλλες. Τα συμπεράσματα

ΤΕΕ: ΟΧΙ ΣΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό ζητά ο πρόεδρος του ΤΕΕ. Για οπισθοδρόμηση 30 χρόνων κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρός του Γ. Στασινός
An image of...

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα