eklogika-freeidees_logo
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019
ekloges

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...

ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ| ΕΚΤΟΣ Ο ΒΕΜΠΕΡ

Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις για τον αντικαταστάτη του Γιούνκερ στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Εκτός διεκδίκησης ο Μ. Βέμπερ για την Προεδρία μετά τον αποκλεισμό του από Σοσιαλιστές και Κεντρώους. Απαισιόδοξη δήλωση του διαπραγματευτή Τούσκ μετά τη συνάντηση με Μέρκελ- Μακρόν.
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΒΕΜΠΕΡ

Συναντήσεις Μητσοτάκη με Μέρκελ, Αναστασιάδη και Βέμπερ στο περιθώριο της συνόδου του ΕΛΚ. Στους ευρωπαίους ηγέτες ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού του σχεδίου, στον Κύπριο πρόεδρο την αμέριστη στήριξή του για κυρώσεις και στον Μ. Βέμπερ τη στήριξή του για την προεδρία.
eklogika-100
An image of...

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

An image of...

2 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

An image of...

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ

sms-eklogiki-periodos
An image of...

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

Μητσοτάκης: «Φοράμε τη στολή εργασίας, τα κοστούμια μπορεί να περιμένουν λίγο ακόμη». Τους βασικούς άξονες του προγράμματος στην παιδεία, την υγεία, την κοινωνική πολιτική, το περιβάλλον, την εξωτερική πολιτική, τις υποδομές, τη διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος και στην ασφάλεια των πολιτών, παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ σε ειδική εκδήλωση. «Έδωσα αγώνα να στηρίξει η Ευρώπη άμεσα την Κύπρο, χθες, όχι μόνο φραστικά», είπε.
An image of...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

An image of...
An image of...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ

Γεννηματά: «Δεν θα αφήσουμε τη χώρα να μπει σε τροχιά αποσταθεροποίησης, θα συμβάλουμε θετικά σε προοδευτικές μεταρρυθμίσεις», «δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα κυβερνητικό σε κανέναν για να βγουν οι αριθμοί». Η ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

NOVARTIS: ΝΕΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΓΓΕΛΗ

Δεν προσήλθε να καταθέσει για τη Novartis ο Ι. Αγγελή. Τι ανέφερε στο «υπόμνημα-αίτηση-δήλωση», που κατέθεσε στον αντιεισαγγελέα Δ. Δασούλα. Ποια θα είναι η εξέλιξη.
An image of...

ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ζήτησε ο Δ. Κουτσούμπας. Ο γ.γ. του ΚΚΕ έκανε άνοιγμα στους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και ταύτισε τα οικονομικά προγράμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
An image of...

ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Διέψευσε ο Τ. Πετρόπουλος ότι υπάρχουν 258.000 εκκρεμείς συντάξεις. Η απάντηση του υφυπουργού Εργασίας με αφορμή δημοσιεύματα που τα αποδίδει σε «άτακτο πόλεμο» προεκλογικό.
An image of...

ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ

Τι προτείνει το υπουργείο Παιδείας για την αντιστοίχιση και ισοτίμηση πτυχίων πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Κάνει λόγο για «αντιεπιστημονικό διαχωρισμό των ΑΕΙ σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ». Η διαδικασία για αποφοίτους ΤΕ ώστε να αποκτήσουν πτυχίο ΠΕ χωρίς κατατακτήριες

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα