eklogika-freeidees_logo
Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018
Με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς η επιστροφή των αναδρομικών στα ειδικά μισθολόγια

ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΓΓΑΜΩΝ| ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ| ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΙΔ. ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ| ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΤΑ «ΜΑΖΕΨΕ» Ο ΖΑΕΦ, ΣΚΛΗΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΜΜΑΤΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΟ 2019 ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ| ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ| ΣΤΟ 2,2% Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

An image of...
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δημοσιονομική πολιτική υπήρξε υπερβολικά περιοριστική, είπε ο Κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί ακόμη να δανειστεί από τις διεθνείς αγορές. Η συνέντευξή του στους Financial Times οι οποίοι αναφέρονται στη μεγάλη δημοσκοπική διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣτΕ: ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΣΕ 3 ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η ανακατανομή των εδρών στις εκλογικές περιφέρειες. Με το Προεδρικό Διάταγμα επέρχεται ανακατανομή των βουλευτικών εδρών στη Β' Αθηνών, στο νομό Αττικής και στον νομό Αχαΐας.
An image of...
An image of...

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ

Σε δημόσια διαβούλευση η αξιολόγηση στην ΑΑΔΕ. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για το νομοθέτημα με το οποίο «θεσπίζεται ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης της Απόδοσης, ως δομημένη διοικητική διαδικασία που αποβλέπει στην ανάπτυξη».

ΞΑΝΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ

Νέα επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή φθορές. Τέσσερις προσαγωγές από την αστυνομία. Για «άθλια στοχοποίηση» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταδικάζει η ΝΔ.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΑΔΩΝΗ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία. Τι είπαν οι εισηγητές των κομμάτων σχετικά με τα πορίσματα για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. 18μηνη έρευνα για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η «σκανδαλώδης οικονομική διαχείριση και λειτουργία» του ΚΕΕΛΠΝΟ «χρήζουν περαιτέρω διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη». Έντονη αντίδραση των μελών της επιτροπής για «προσπάθεια εκφοβισμού» των μελών της από το εξώδικο που έστειλε ο Αδ. Γεωργιάδης.
  • Το πόρισμα της ΝΔ για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ - Τι λέει για τον Αδ. Γεωργιάδη. Υποστηρίζει ότι «κανένα απολύτως στοιχείο σύνδεσης και εμπλοκής του Άδωνι Γεωργιάδη δεν προέκυψε με τις τοποθετήσεις των 23». «Δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι υπάρχουν σήμερα υποθέσεις που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη» αλλά εκφράζει έντονες επιφυλάξεις για τη Γενική Επιθεωρήτρια και το επιτελείο της. Τι αναφέρει σχετικά με την τοποθέτηση των 23 υπαλλήλων και για την αγορά εμβολίων.
An image of...
An image of...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Να έρθει στη Βουλή το πόρισμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις ζητάει η Φ. Γεννηματά, μετά τη συνάντησή της με την Επιτροπή Γερμανικών Αποζημιώσεων. Ζήτησε «την ευρύτερη δυνατή εθνική συνεννόηση».

ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ: ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

«Δεν κινδυνεύουν τα εργασιακά δικαιώματα των κληρικών», διαβεβαίωσε ο Κ. Γαβρόγλου τους εκπροσώπους των Κληρικών με τους οποίους συναντήθηκε. Τι θα γίνει στη συνέχεια.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα