eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019
ekloges

ΒΟΥΛΗ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ, ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
ekloges

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ «ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ» ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Στην Ολομέλεια της Βουλής από σήμερα το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος. Αποτελεσματική λειτουργία του κρατικού μηχανισμού, ανεξαρτήτως πολιτικών εναλλαγών, εχέγγυα διαφάνειας και ακεραιότητας στην κρατική λειτουργία και τον αποτελεσματικό συντονισμό της κυβερνητικής δράσης, λέει η κυβέρνηση. Παρά τις αλλαγές του εισηγητή της ΝΔ Γ. Γεραπετρίτη, η αντιπολίτευση είναι αντίθετη για πολλούς λόγους με το νομοσχέδιο. Τι λένε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ε.Λ, ΜέΡΑ25.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ

Ανοίγουν αύριο οι αιτήσεις για τις 120 δόσεις για οφειλές του 2017 - 2018. Τί είπε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης.
An image of...
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΑΘΟ

Στην Κάρπαθο ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης. Οι προτεραιότητες για το νησί που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. «Όλα τα ακριτικά νησιά μπορούν να έρθουν πιο κοντά στην ηπειρωτική χώρα», είπε. Ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης του νησιού. Σημειώθηκε σεισμός.

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αλεξιάδης: «Εκδικητική και αλαζονική κυβέρνηση που συγκεντρώνει υπερεξουσία σε λίγους». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε γιατί αρνήθηκε η κυβέρνηση έκπτωση ΕΝΦIΑ στα μικρά νησιά, στα ιδρύματα, στα ορφανοτροφεία, στα ΑΜΕΑ.
An image of...

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΥΠΕΡ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΔΕΗ

Χατζηδάκης: «Ζήτημα της Δικαιοσύνης το αν υπάρχουν ευθύνες για τη ΔΕΗ που την οδήγησαν στα όρια της χρεοκοπίας» είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και υποστήριξε: «Από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν ενώ οι τράπεζες έχουν μόνο να κερδίσουν».
An image of...

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Παππάς: «Η ΝΔ θέλει να ξηλώσει την ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού». Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι με «φωτογραφική» τροπολογία που «έχει συνταχθεί από κάποιο εκδοτικό συγκρότημα» για τη διανομή του Τύπου και η οποία «αντίκειται και στην κοινοτική νομοθεσία, η ΝΔ επιχειρεί να παύσει την επικεφαλής και τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού».

An image of...

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΕΟΠΥΥ

Κικίλιας: Ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να είναι σύγχρονος και ευέλικτος. Τι είπε ο υπουργός Υγείας κατά την επίσκεψη στην κεντρική υπηρεσία του Οργανισμού.
An image of...
An image of...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

An image of...

ΔΝΤ: «ΕΚΤΟΣ» Ο ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ

Η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα θα είναι υποψήφια της ΕΕ για την ηγεσία του ΔΝΤ. Η Βουλγάρα διευθύνουσα σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας, κέρδισε το χρίσμα, από τον Γ. Ντάισελμπλουμ.
An image of...

ΝΕΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ειδικός σύμβουλος για θέματα Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας ο Β. Ανδρικόπουλος στο γραφείο πρωθυπουργού. Το βιογραφικό του

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin