eklogika-freeidees_logo
Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019
Ποινικό αδίκημα η μη εφαρμογή της αύξησης του κατώτατου μισθού, υπενθύμισε ο Ανδ. Νεφελούδης   Πηγή: https://www.eklogika.gr/news/Poiniko-adikhma-h-mh-efarmogh-ths-a%CF%85kshshs-tou-katwtatou-mistho%CF%85-upenth%CF%85mise-o-And-Nefelo%CF%85dhs-29-01-2019

ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΑΠΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ| ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ

  • Ελπιδοφόρα η αύξηση του κατώτατου μισθού, είπε ο πρόεδρο της ΕΣΕΕ (Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), αλλά η ΕΣΕΕ περίμενε «ελαφρά μικρότερη» αύξηση, διότι «για εμάς δεν έχει γίνει κάτι για να απαλύνει κάπως το συνολικό έξοδο».
  • Αντιδράσεις στις δηλώσεις Τσίπρα για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Η ΓΣΕΕ, τη χαρακτηρίζει «φύλλο συκής», η ΝΔ έκανε λόγο για αύξηση που προβλεπόταν σε νόμο που είχε θεσπίσει η κυβέρνηση Σαμαρά και τον είχε καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΙΝΑΛ επέκρινε διότι ο κ. Τσίπρας «υποσχέθηκε κατώτατο μισθό 751 ευρώ». Την ίδια άποψη έχει και το ΚΚΕ που έκανε λόγο για «προεκλογική φιέστα» ενώ το Ποτάμι σχολίασε τις προεκλογές «υποσχέσεις, παροχές» και η Ε.Κ είπε ότι ο Τσίπρας «υπόσχεται φανφάρες».

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΟΤΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

An image of...
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ| ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΚΟΤΖΙΑΣ: ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ

Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για τη Συμφωνία των Πρεσπών από τον πρώην ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά. Τι είπε για τον Ζ. Ζάεφ, για την Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, για τον ηγέτη των Αλβανών στην ΠΓΔΜ, για τα δεδομένα που είχαν δημιουργήσει οι προκάτοχοί του. Εξέφρασε «σεβασμό» στο Στ. Θεοδωράκη, διέψευσε ότι η κυβέρνηση δεν ενημέρωσε την αντιπολίτευση και επιτέθηκε στον Π. Καμμένο.

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ

Αύριο η ψηφοφορία στην Επιτροπή επί των προτάσεων για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Σήμερα συζητήθηκαν οι προτάσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που συγκέντρωναν τις απαραίτητες 50 υπογραφές. Συμφωνία για πλήρη εξομοίωση των στρατιωτικών δικαστηρίων με τα τακτικά. Οι προτάσεις των κομμάτων.
An image of...

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

«Ψαριανός, Αμυράς και Δανέλλης έφυγαν από το Ποτάμι κατ εντολή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ο Στ. Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στο παρασκήνιο των διαφωνιών, απέκλεισε τη μεταπήδηση του ιδίου σε άλλο κόμμα και αναφέρθηκε στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
An image of...
An image of...

ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ένοχος ο μητροπολίτης Καλαβρύτων για τις ομοφοβικές του αναρτήσεις. Ποια ποινή του επιβλήθηκε για τα αδικήματα της δημόσιας υποκίνησης σε βία ή μίσος και για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος.

ΚΙΝΑΛ: ΣΤΗΡΙΞΗ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

Ποιους υποψήφιους στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής σε 5 δήμους της χώρας και ειδικότερα στους δήμους Ρόδου, Μυτιλήνης, Πεύκης – Λυκόβρυσης, Καβάλας και Βόλου.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα