eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
Μια εικόνα του...

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ|ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΔΙΑΚΕΨΗ 7 ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ COVID

Πρωθυπουργός: Πότε θα ανοίξουν οι πτήσεις προς την Αθήνα από χώρες με παρόμοια επιδημιολογικά δεδομένα, ακολουθώντας τη στρατηγική των δειγματοληπτικών τεστ. Τι είπε ο Κ. Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη με άλλους 7 ηγέτες χωρών που διαχειρίστηκαν επιτυχώς το πρώτο κύμα της πανδημίας.
Μια εικόνα του...

E.K.T: Η ΥΦΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΑ ΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε

Λαγκάρντ: Ύφεση 8% -12% για φέτος στην ευρωζώνη. Προειδοποίηση για την οικονομία στην ευρωζώνη από την πρόεδρος τη Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Είπε ότι το «ήπιο» σενάριο είναι ήδη ξεπερασμένο και το πραγματικό αποτέλεσμα θα είναι μεταξύ του «μέτριου» και του «σοβαρού» σεναρίου.
Μια εικόνα του...

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Ματαιώνονται μέχρι και τις 31 Ιουλίου οι πλειστηριασμοί. Τι προβλέπεται για το θέμα & για τον τρόπο επαναλειτουργίας των δικαστηρίων, σε τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Θα μας εκπλήξουν τα αποτελέσματα στην ελληνική οικονομία», είπε ο Στ. Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε πως «κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιο θα είναι το ακριβές νούμερο της ύφεσης». Άμεσα ανακοινώσεις για την υγειονομική υποδομή στους τουριστικούς προορισμούς & αποφάσεις για την εφαρμογή των εξαγγελιών. Τι απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για την διαφορά μεταξύ 24 δις. και 36 δις. των κυβερνητικών ανακοινώσεων.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Πραξικόπημα κατά του κράτους δικαίου από την κυβέρνηση στην Προανακριτική Δ. Παπαγγελόπουλου. Αποχώρησε από τη σημερινή συνεδρίαση, διότι «η αλήθεια» δεν μπορεί να βρεθεί «χωρίς καταθέσεις μαρτύρων, χωρίς αποδεικτικό υλικό». -Για εγκατάλειψη του Δ. Παπαγγελόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ μιλάει η ΝΔ – «Κοινοβουλευτικό & δικαστικό πραξικόπημα & παραβίαση βασικών κανόνων δικαίου», καταγγέλλουν οι συνήγοροι του Δ. Παπαγγελόπουλου. Όλες οι απόψεις.
Μια εικόνα του...

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μια εικόνα του...

ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ Β. ΔΗΜΑΚΗ

Νίκη Β. Δημάκη: Επιστρέφει στη φυλακή Κορυδαλλού Ι ο κρατούμενος. Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών επιστρέφει «καθώς εξέλειπαν οι λόγοι για τους οποίους έγιναν οι μεταγωγές του και η κράτηση του σε άλλους χώρους και ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες».
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΚΙΝΑΛ: Δικαίωση για την ακύρωση της μεταβίβασης ακινήτων του Δημοσίου στο Υπερταμείο, «στο οποίο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υποθήκευσε τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια». Σημείωσε πως στη συζήτηση στη Βουλή η κυβέρνηση δεν δεσμεύτηκε για την ακύρωση της μεταβίβασης των 10.119 ακινήτων.
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φ. Γεννηματά: Προτείναμε έγκαιρα ένα στοχευμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων για την οικονομία. Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μετά από τηλεδιάσκεψη με την ΕΣΕΕ, είπε πως τάσσεται απέναντι στα ανεπαρκή κυβερνητικά μέτρα. Άσκησε κριτική στις τράπεζες που «συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει η οικονομική κρίση, παρά την ενεργή στήριξη της ΕΚΤ».
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε & ΤΟΝ COVID

Μια εικόνα του...

ΜέΡΑ25

Σε παλλαϊκή συστράτευση κατά της κυβέρνησης κάλεσε το ΜέΡΑ25. Για τον πρωθυπουργό επιστροφή στην «κανονικότητα» συνιστούν οι απολύσεις, η ενοικίαση εργαζομένων είπε ο Μ. Κριθαρίδης.
Μια εικόνα του...

Π.τ.Δ – ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Συνάντηση Σακελλαροπούλου - Κεραμέως, ενόψει επαναλειτουργίςα των δημοτικών σχολείων. Ποια θέματα συζήτησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η υπουργός Παιδείας.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin