eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019
ekloges

ΥΠΕΞ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

Υπουργείο Εξωτερικών προς Τουρκία: Να πάψει να χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες ως μέσο πίεσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η απάντησή του και η νέα δήλωση του ΥΠΕΞ της Τουρκίας.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανάπτυξη 2,1% προβλέπει ο ΟΟΣΑ για το 2020 στην Ελλάδα. Τι αναφέρει η 6μηνιαία έκθεσή του για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας – Τι λέει για το πρωτογενές πλεόνασμα.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Στη Βουλή ο προϋπολογισμός – Τι προβλέπει για ανάπτυξη, ανεργία και πρωτογενές πλεόνασμα. Κατατέθηκε από τον υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα. Προβλέπει δημοσιονομικό χώρο 436 εκατ. ευρώ και 164 εκατ. ευρώ για το 2020.
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

Βουλή Live: 4η μέρα συζήτησης στην Ολομέλεια για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Τι συζητείται για το άρθρο περί ποινικής ευθύνης υπουργών, την ψήφο Ελλήνων του εξωτερικού (η πρόταση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ), το ακαταδίωκτο των βουλευτών και το εκλογικό σύστημα.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

Τροπολογία για παράταση και τακτοποίηση αυθαιρέτων κατατέθηκε στη Βουλή. Τι προβλέπεται και μέχρι πότε είναι η προθεσμία για την τακτοποίηση. Τι περιλαμβάνει η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Αυτοτελούς Διηρημένης Ιδιοκτησίας.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΛΚ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΝΕΟΛΑΙΑ

An image of...

Ν/Σ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Δεκτό επί της αρχής στην Επιτροπή το νομοσχέδιο για τη διαμεσολάβηση στην επίλυση διαφορών. Τι είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσάρας, οι εισηγητές των κομμάτων και πώς ψήφισαν.
Μια εικόνα του...

1Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ: ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ

Παράταση της προστασίας της 1ης κατοικίας μέχρι τέλη Απριλίου ζήτησε η κυβέρνηση από την Κομισιόν η οποία εκτιμά ότι θα βοηθήσει να αυξηθεί ο αριθμός των ρυθμίσεων αλλά θα επιβραδύνει τις πληρωμές. Η προθεσμία λήγει 31/12/2019.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΝΤ. ΤΟΥΣΚ

Ο Ντ. Τουσκ νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) με συντριπτική πλειοψηφία. Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Κ. Μητσοτάκη.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΜΕΘ Ο Μ. ΓΛΕΖΟΣ

Στην εντατική ο Μανώλης Γλέζος. Η κατάσταση της υγείας του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς.
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Συνάντηση Τσίπρα με την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση με αντιπροσωπεία της, είπε ότι θα πρωτοστατήσει στην προώθηση της ενταξιακής πορείας της χώρας με προϋπόθεση, την προάσπιση των δικαιωμάτων της μειονότητας.

Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Γεννηματά: «Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλες Μόριες, μην ρίχνουμε νερό στο μύλο της ακροδεξιάς που καραδοκεί». Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μιλώντας από Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, είπε πως το σχέδιο της κυβέρνησης δεν λύνει τα προβλήματα των περιοχών.
Μια εικόνα του...

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Δ. Κουτσούμπας: Εγκληματική η πολιτική της κυβέρνησης στο προσφυγικό. Ο γ.γ. του ΚΚΕ από τα Ιωάννινα ζήτησε να κλείσουν όλα τα hot spot στα νησιά και να μην υπάρχουν κλειστά κέντρα.
Μια εικόνα του...

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ

Π. Χρηστίδης: Ανοιχτή συζήτηση για όλα τα θέματα του ΠΑΣΟΚ εν όψει συνεδρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, χαρακτηρίζει «γενικότητες που δεν εξυπηρετούν παρά μόνο τους αντιπάλους», τις απόψεις των ασκούντων κριτική.
Μια εικόνα του...

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ NOVARTIS

Ο Άρειος Πάγος ζήτησε την κατάθεση του Κ. Φρουζή στην προανακριτική Επιτροπή, ώστε αν το κρίνει αναγκαίο, να τον καλέσει να εξεταστεί και στην έρευνα τη Novartis.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin