eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 2 Δεκεμβίου2020
Μια εικόνα του...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ INFOGRAPHIC, ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ & ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ & ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Μια εικόνα του...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΥΘΥΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Τσίπρας προσωπικά κατά Μητσοτάκη για το θέμα της καταγραφής των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Αφορμή, το δημοσίευμα το οποίο δημοσιεύει τη σύμβαση του ΕΟΔΥ με ιδιωτική εταιρία και τριπλάσιο κόστος, για την παράλληλη καταγραφή. Αν «σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ αποκαλύπτονταν παράλληλο σύστημα, δύο μέρες μετά τη διάψευση του κυβερνητικού εκπροσώπου, το λιγότερο θα ήταν οι παραιτήσεις των αρμοδίων Υπουργών και όσων έσπευσαν να συγκαλύψουν την αλήθεια», ακόμη και από τα μέλη της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων.
Μια εικόνα του...

Η ΑΝΑΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ COVID-TEST

Α. Ξανθός για την ανακοστολόγηση των covid test: Η κυβέρνηση αποφάσισε τη διατίμηση τους μετά από 8 μήνες κερδοσκοπίας. Ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «αναγκάστηκε η κυβέρνηση να παρέμβει σε μια αγορά», αλλά τώρα θέτει αιτήματα για το πότε πρέπει να γίνεται δωρεάν και ζητά υποχρεωτική δήλωση στον ΕΟΔΥ του συνόλου των διαγνωστικών τεστ (PCR ή rapid) που γίνονται σε ιδιωτικά εργαστήρια και όλα τα θετικά.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ

Κ. Μητσοτάκης: «Μικρός άθλος η αντοχή των ελληνικών εξαγωγών». Τι είπε ο πρωθυπουργός στο συνέδριο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων. Έκανε αντίστιξη με την ταυτόχρονη μείωση των εισαγωγών το ίδιο διάστημα, κατά 6 δις. Ποιες οι «σταθερές οι εθνικές στοχεύσεις».
Μια εικόνα του...

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ

Πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους για τους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη. Πρέπει να υποβάλλουν αίτηση επαναπροσδιορισμού για να προστατευτούν πλήρως τα δικαιώματά τους, είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κ. Τσιάρας. Σε πλήρη λειτουργία, η πλατφόρμα, διότι «δεν συντρέχουν λόγοι αναστολής της προθεσμίας».
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΟΥ

Επιδότηση ως €5.000 σε επιχειρηματίες για αγορά θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου. από το υπουργείο Ανάπτυξης. Ποιο το συνολικό ποσό της δημόσιας χρηματοδότησης που μπορεί να λάβει η κάθε επιχείρηση και ποιοι οι επιλέξιμοι ΚΑΔ για ενίσχυση, ακατάσχετη.
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: Ν/Σ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ| ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ

Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ

Αντιπαράθεση και αντιδράσεις σχετικά με τον μετασχηματισμό των ΕΛΤΑ από το Υπερταμείο. Για «προσπάθεια διάλυσης του οργανισμού» κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι – «Απολύτως αναγκαία τα άρθρα» είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.
- Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση λειτουργεί ως «dealer συμφερόντων».
Μια εικόνα του...

13Η ΣΥΝΤΑΞΗ

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Ο Γ. Βρούτσης επιχειρεί να εξαπατήσει τους συνταξιούχους.Η τομεάρχης Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως ο υπουργός «πρέπει να απολογηθεί για την κατάργηση της 13ης σύνταξης» με αφορμή την έκτακτη ενίσχυση.
Μια εικόνα του...

Γ. ΛΑΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγωγή του Γ. Λαγού κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής και στη συνέχεια ανεξάρτητος, ζητάει από την Κ. Σακελλαροπούλου, 100.000 ευρώ και τη χαρακτηρίζει «ανιστόρητη».
Μια εικόνα του...

ΤτΕ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΥΦΕΣΗ

Ύφεση άνω του 7,9% βλέπει για το 3ο τρίμηνο ο Γ. Στουρνάρας. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναμένει νέα υποχώρηση της οικονομικής δραστηριότητας. Τι είπε σε συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Μπαράζ απευθείας αναθέσεων χωρίς διαφάνεια καταλογίζει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Επίκαιρη ερώτηση βουλευτών για «παρεκκλίσεις από τους κανόνες για τις δημόσιες συμβάσεις», «διενέργεια προμηθειών με υπερκοστολογημένες τιμές, σκανδαλώδεις αποφάσεις».
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

ΚΚΕ: Μέτρα για να ανοίξουν µε ασφάλεια τα νηπιαγωγεία. Η ανακοίνωση του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας κάνει λόγο για «αντιλαϊκή-αντιπαιδαγωγική διαχείριση».
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΓΙΟΥΛΕΚΑ

Παρέμβαση με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο του Κ. Γκιουλέκα, βουλευτή ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθησαν δύο άτομα.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin