eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 11 Μαρτίου2020
Μια εικόνα του...

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Μια εικόνα του...

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε

Στην Ελλάδα αύριο η Πρόεδρος της Ε.Ε για τη διαχείριση του προσφυγικού μαζί με την υπουργό Εσωτερικών «για συνέχεια στα μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν» για την Ελλάδα και ειδικά για τα ασυνόδευτα παιδιά. Το πρόγραμμα.
Μια εικόνα του...

Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ 27

Απόλυτη προτεραιότητα η προστασία της δημόσιας υγείας, είπε ο Κ. Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός ζήτησε το κόστος των μέτρων για ενίσχυση της ρευστότητας να εξαιρεθεί από τους δημοσιονομικούς στόχους. Σε παρέμβασή του στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών των 27 χωρών-μελών της Ε.Ε για τον κορωνοϊό, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε μέσα, προσωπικό και οικονομικά μέτρα για την ενίσχυση της ρευστότητας και την στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας που πλήττεται.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ & ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Κυβέρνηση: Μέτρα στο δημόσιο - ιδιωτικό τομέα λόγω κορωνοϊου, «κατηγορώ» προς Τουρκία. Για ποιους θα ισχύσει η «άδεια ειδικού σκοπού» και ποια τα νέα μέτρα για προσλήψεις προσωπικού υγείας στα νοσοκομεία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Στ. Πέτσας. Το επιχείρημα που επικαλέστηκε για διάψευση του Ερντογάν στο περί «Ναζιστών», Κατήγγειλε ξυλοδαρμούς μεταναστών από ένστολους Τούρκους, χαρακτήρισε τουρκικά fake news το δημοσίευμα των N.Y Times περί «μυστικού στρατοπέδου». Τι είπε για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο. Τι απάντησε στο περί «δημοσιονομικού εκτροχιασμού» και περί Θείας μετάληψης.
Μια εικόνα του...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ & ΚΟΡΩΝΟΪΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Με πράξεις και όχι με δηλώσεις γίνεται η διεθνοποίηση του προσφυγικού. Ο εκπρόσωπος Αλ. Χαρίτσης είπε πως στο Βερολίνο δεν ανακοινώθηκαν συγκεκριμένα μέτρα στήριξης της Ελλάδας ούτε ανάληψη ευθύνης της ΕΕ απέναντι στην Τουρκία. Επίσης, ότι η στάση της κυβέρνησης «δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα». Κάλεσε την Ε.Ε για «μείωση των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα και άρση των δημοσιονομικών περιορισμών σε κράτη-μέλη». Κατήγγειλε ότι «βουλευτές της ΝΔ προπαγανδίζουν ανεύθυνα πως μεταλαμβάνουν», ενώ ο Υπουργός Ανάπτυξης λέει «χωρίς ντροπή πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία επειδή είναι ‘άπιστοι’».
Μια εικόνα του...

ΝΕΟ «ΞΕΣΑΠΑΣΜΑ» ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ

Κόντρα Μπογδάνου - Ξενογιαννακοπούλου στη Βουλή σχετικά με την κατάσταση στον Έβρο. Για «μία θλιβερή και ντροπιαστική στιγμή για το κοινοβούλιο» έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είχε πει ο βουλευτής της ΝΔ, ώστε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπ. Λιβανός, να τον «αδειάσει».
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το «Βυζαντινόν» που διαφημίζει ο Κ. Βελόπουλος, ως «προστασία από τον κορωνοϊό και την ασθένεια της πνευμονίας»!. Για διακινδύνευση της δημόσιας Υγείας κάνει λόγο ο Φαρμακευτικός Σύλλογος σε αναφορά του.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΣΧΟΛΕΙΑ & ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Μια εικόνα του...

ΥΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ & ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Μια εικόνα του...

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin