eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 8 Απριλίου 2020
Μια εικόνα του...

1 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ & ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Μια εικόνα του...

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ COVID

Σφοδρή διαμάχη Βορρά - Νότου στο Eurogroup - Δεν υπήρξε συμφωνία- Νέα συνεδρίαση αύριο. Ο επικεφαλής, Μ. Σεντένο σημείωσε πως οι υπουργοί Οικονομικών βρέθηκαν κοντά στη συμφωνία. Ποιοι διαφωνούν και γιατί. Οι «σκληρές» χώρες θέλουν να δώσουν το 1/3 από αυτά που προειδοποίησε η ΕΚΤ ότι θα χρειαστούν. Δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.
Μια εικόνα του...

ΕΚΤ: ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δεκτά από την ΕΚΤ τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρα. Χαιρετίζει την απόφαση ο Κ. Μητσοτάκης. Για έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη στην Ελλάδα έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών, Χ. Σταϊκούρας. Διευρύνονται σημαντικά οι πηγές χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών & ενισχύεται η ικανότητά τους να στηρίξουν επιχειρήσεις & νοικοκυριά.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

Πρόστιμο 1.200 ευρώ σε εργοδότες που απασχολούν εργαζόμενους με συμβάσεις σε αναστολή. Τι είπε ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης για τους εργοδότες που παρουσιάζουν καταχρηστική συμπεριφορά. Τι ορίζεται για τους εργαζόμενους με αναστολή σύμβασης.
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους και τα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων. Τι αναφέρει η ΚΥΑ για να αντιμετωπιστούν οι αυθαιρεσίες εκ μέρους κάποιων σχολείων για την αναπροσαρμογή διδάκτρων, το εκπαιδευτικό προσωπικό – πρόγραμμα. Απαγόρευση απολύσεων.
Μια εικόνα του...

ΙΝΕ ΓΣΣΕ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ

Οδηγός για την καταβολή του δώρου Πάσχα από το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ για τις διατάξεις που τέθηκαν σε εφαρμογή λόγω κορωνοϊού.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Ε.Θ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τηλεδιάσκεψη Προέδρου Δημοκρατίας – Πρωθυπουργού για τον κορωνοϊό και την οικονομία. Συμφώνησαν στην ανάγκη προσήλωσης στο μέτρα.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΔΡΑΣ - ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Απολογισμός του κορωνοϊού χθες, στην Ελλάδα. Τι ανακοίνωσαν οι Σ. Τσιόδρας & Ν. Χαρδιαλιάς.
Μια εικόνα του...

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Α. Τρίτσης» για την αυτοδιοίκηση που θα αντικαταστήσει το «Φιλόδημο 1». Υπογράφεται αύριο η ΚΥΑ. Τι αναφέρει το ΥΠ.ΕΣ. τι προβλέπει η ΠΝΠ της 30ής Μαρτίου.
Μια εικόνα του...

ΔΟΜΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Βουλή: Υπάρχει ήδη σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τον κορωνοϊό σε δομές, είπε ο Ν. Μηταράκης, σε ερώτηση της Σ. Αναγνωστοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) στη βουλή, για τις δομές προσφύγων.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin