eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019
ekloges

Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΚΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

  • Μητσοτάκης: «Έχουμε υποχρέωση να αλλάξουμε το κράτος», διότι «στις Δημοκρατίες, ο πολυτιμότερος πόρος είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς». Ο πρωθυπουργός είπε ότι το νομοσχέδιο είναι στα πρότυπα άλλων κρατών, «η Ελλάδα αποκτά επιτέλους Ενιαία Αρχή Διαφάνειας στην κατεύθυνση του ΟΟΣΑ». Υποστήριξε ότι στόχος είναι «να προάγουμε την αποτελεσματικότητα και τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου». Απάντησε στον Αλ. Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι οι μετακλητοί συνεργάτες μειώθηκαν. Στη δευτερολογία του τόνισε ότι η κατηγορία του ΣΥΡΙΖΑ «κατά της ΝΔ για λαϊκισμό προσβάλλει την ετυμηγορία του λαού», αναφερόμενος στην καταπολέμηση της διαφθοράς υπενθύμισε τον «Ρασπούτιν», επιτέθηκε στην Β. Θάνου για την οποία είχε προειδοποιήσει ότι ήταν αντίθετος με την τοποθέτησή της.

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ


sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...
An image of...

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΕΜΜΕΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΘΑΝΟΥ

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ;

Τζανακόπουλος: «Κίνδυνο εξάλειψης του αξιόποινου πράξεων υπουργών» για την αναστολή ισχύος του άρθρου 13α του Ποινικού Κώδικα» και ζητά από τον υπουργό Δικαιοσύνης να απαντήσει. «Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε διανοηθεί να κάνει το 1/100 όσων η ΝΔ θα είχε γίνει επανάσταση των ΜΜΕ», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

An image of...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη - Πατούλη στο Μαξίμου για τις παρεμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τι είπε για τη συνεργασία ο Περιφερειάρχης Αττικής. Ποια θέματα συζητήθηκαν.

An image of...
An image of...

ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΥΠ

ΣΥΡΙΖΑ: Υποχρέωση της κυβέρνησης να δημοσιεύσει το πτυχίο και το πιστοποιητικό αναγνώρισης του διοικητή της ΕΥΠ. Αμφισβητεί το βιογραφικό του.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Σε 6 βήματα οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο - Μέχρι πότε πρέπει να υποβληθούν. Σε δύο κατηγορίες έχουν χωριστεί οι δικαιούχοι

An image of...

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Σύσκεψη υπό τον Γ. Κουμουτσάκο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού. Τι είπε ο αναπλ. υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, για τις «ενδεχόμενες αυξημένες ροές το επόμενο διάστημα».

An image of...

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Βορίδης: Πρόθεση της κυβέρνησης η αύξηση του εισοδήματος των αγροτών. Τι ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για τις γεωργικές ασφαλίσεις.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin