eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019
ekloges

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 1,5-2%!

Λαγκάρντ: Υπερβολικός ο στόχος για πλεόνασμα 3,5% – Ζήτησε να επανεξεταστεί. Τι είπε ως απερχόμενη επικεφαλής του ΔΝΤ και μέλλουσα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στην επιτροπή Οικονομικών του Ευρωκοινοβουλίου και σε ερώτηση του αντιπροέδρου του, Δ. Παπαδημούλη. «Παράθυρο» για αντικατάστασης του πλεονάσματος με στόχο «1,5% -2% μάξιμουμ»!
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Συνάντηση Μητσοτάκη με τους νέους περιφερειάρχες. Ήταν η πρώτη από τις δίμηνες τακτικές συναντήσεις που είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός. Να μην υπάρχουν καθόλου «καθυστερήσεις στην υλοποίηση του ΕΣΠΑ, αλλά και οι πολιτικές αυτές να είναι εναρμονισμένες με την κεντρική αναπτυξιακή πολιτική» ζήτησε ο πρωθυπουργός. Ποια άλλα θέματα έθεσε και ποιες προτεραιότητες έθεσαν οι περιφερειάρχες.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

ΔΙΟΔΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

Δεν αυξάνονται, τελικά, τα διόδια στην Αττική Οδό. Ικανοποίηση για την απόφαση της εταιρείας από τον υπουργό Υποδομών Κ. Καραμανλή.
An image of...

ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τον έλεγχο του καπνίσματος. Η σύνθεσή της ανακοινώθηκε από τον υπουργό Υγείας.
An image of...
An image of...

45 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ…

Γεννηματα: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και πρωταγωνιστεί στο Κίνημα Αλλαγής». Η ομιλία της προέδρου για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Προειδοποίηση σε «κάποιους που ξαφνικά θυμήθηκαν να δηλώσουν ότι αγωνιούν για το ΠΑΣΟΚ και το μέλλον του» και ότι δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση η απόφαση για τη λειτουργία του ΚΙΝΑΛ. Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ

Πέτσας: «Στόχος η ισχυρή ανάπτυξη – Πώς κρίνει επαφές Μητσοτάκη στο εξωτερικό. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «περάσαμε από τη διπλωματία της επαιτείας στη διπλωματία της αξιοπιστίας». Τι είπε για προσφυγικό, ρύθμιση για τις 120 δόσεις, πρωθυπουργό στη ΔΕΘ, γλυπτά του Παρθενώνα, θέση Δικηγορικού Συλλόγου και απόφαση του ΣτΕ για Β. Θάνου.
An image of...

ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία του Κ. Μητσοτάκη με το Ν. Αναστασιάδη για το συντονισμό τους στην επίλυση του Κυπριακού. Συνάντηση στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη

An image of...

ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΡΥΞΕΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Άδειες εγκατάστασης για Σκουριές και Ολυμπιάδα πήρε η «Ελληνικός Χρυσός». Ικανοποίηση εκφράζει η εταιρεία. Τι επιτρέπουν οι άδειες του υπουργείου Περιβάλλοντος χωριστά για Σκουριές και Ολυμπιάδα και ποια τα επόμενα βήματα.
An image of...

ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

Βελτιώθηκε η καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος στην Ελλάδα. Έκθεση της Ομάδας Χρηματοοικονομικής Δράσης κατατάσσει την Ελλάδα στην πρώτη κατηγορία χωρών υπό «Κανονική Παρακολούθηση». Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
deth

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ

deth

ΔΕΘ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ | ΑΠΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

An image of...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης στα αγροτικά. Τι είπε για στήριξη του εισοδήματος αγροτών, είσοδο νέων αγροτών και κτηνοτρόφων, κλιματολογικά – περιβάλλον, ο υφυπουργός Κ. Σκρέκας.
An image of...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΟΑΣΘ & ΜΕΤΡΟ

Βαρεμένος: «Αν η κυβέρνηση αμφισβητήσει το έργο του μετρό Θεσσαλονίκης θα εκτεθεί στη ΔΕΘ». Επί ΣΥΡΙΖΑ εξοικονομήθηκαν 160 εκατ. στον ΟΑΣΘ, είπε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και θέτει ερωτήματα στον υπουργό Μεταφορών.
An image of...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ|ΓΛΥΠΤΑ

An image of...

ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΣτΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΘΑΝΟΥ


Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση αναστολής της Β. Θάνου και άλλων 3 μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Το σκεπτικό απόρριψης του ΣτΕ και ο δικηγόρος των αιτούντων.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin