eklogika-freeidees_logo
Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΣΤΟ 4,9 -8,5 Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Η διακύμανση μεταξύ των δημοσκοπήσεων παραμένει τεράστια και γεννά ερωτηματικά. Η δημοσιοποίησή τους θα συνεχιστεί με ένταση έως την Παρασκευή που ισχύει η απαγόρευσή τους. Σήμερα:
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ

eklogika-100
An image of...

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ

Πρόεδρος Δημοκρατίας για ΑΟΖ: «Δεν μπορεί να υπάρξει καμία υποχώρηση, καμία υπαναχώρηση». Ο Π. Παυλόπουλος σημείωσε πως αναπόσπαστο μέρος του Διεθνούς Δικαίου είναι το Δίκαιο της Θάλασσας, με βάση το οποίο καθορίζεται η ΑΟΖ που προστατεύεται από Ε.Ε με τη συμπαράσταση ΝΑΤΟ και ΗΠΑ.
An image of...

ΤΟ ΔΝΤ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΩΡΑ «ΣΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ»

ΔΝΤ κατόπιν «εορτής»: Σημαντικές αστοχίες και παραλείψεις στο ελληνικό πρόγραμμα. Με αφορμή την Ελλάδα, θα αρχίσει να ανασχεδιάζει τα προγράμματα. Τι αναφέρει η έκθεσή του για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και για την αναδιάρθρωσή του.
An image of...

ΣτΕ: ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και της άδειας στο Δημόσιο και με τη «βούλα» του Συντάγματος. Αφορά δημόσιους υπαλλήλους και υπαλλήλους ΟΤΑ, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ. Η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.
An image of...

ΟΔΗΓΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ

Πώς γίνεται η ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις – Αναλυτικός οδηγός από το υπ. Οικονομικών. Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη ρύθμιση οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων
An image of...

ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ

Επίθεση με κόκκινες μπογιές και καπνογόνα στο κτίριο της Βουλής. Ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη. «Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια» κατά τον πρόεδρο της Βουλής. «Κατηγορώ» στην κυβέρνηση από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.
An image of...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

An image of...

ΚΚΕ: ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Κουτσούμπας: «Η Ευρώπη των λαών θέλει άλλων κοινωνικό και πολιτικό σύστημα». Η ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ.
An image of...

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!

Στείλτε στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια και στον Δήμο τους καλύτερους! Δεν είναι μόνο τα κόμματα, οι επικεφαλής αλλά και τα φυσικά πρόσωπα που θα σας εκπροσωπήσουν. Δείτε στο eklogika.gr, όλα τα ψηφοδέλτια και επιλέξτε τους καλύτερους. Σήμερα, τα πλήρη ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών:

ΑΝΕΛ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ

An image of...

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ

Στη Βουλή η Γενοκτονία των Ποντίων . Η Ολομέλεια σε ειδική συνεδρίαση, τίμησε την Ημέρα Μνήμης. Να αναγνωρίσει η Τουρκία τη Γενοκτονία, ζήτησε εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Παιδείας. Σύμφωνοι οι εισηγητές των κομμάτων.
An image of...
An image of...

ΕΠΙΔΟΣΗ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Αχτσιόγλου: Επίδοση – ρεκόρ στην εργασία σύμφωνα με την ΕΡΓΑΝΗ. Το 4μηνο Ιανουαρίου – Απριλίου συνιστά το καλύτερο πρώτο 4μηνο έτους όλων των καταγεγραμμένων ετών στις ροές μισθωτής απασχόλησης του ιδιωτικού τομέα.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ

Η μείωση του ΦΠΑ θα έχει άμεση θετική επίδραση, είπε η Κ. Παπανάτσιου. Δήλωση της υφυπουργού Οικονομικών σχετικά με τα μέτρα ελάφρυνσης της κυβέρνησης

ΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η εποχή απαιτεί συνεργασίες, είπε για τις ευρωεκλογές η Κ. Παπακώστα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα