eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ήμερα η ψηφοφορία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση -Συγκλίσεις και διαφωνίες σε αναθεωρητέες διατάξεις. Ποια είναι τα 3 σημεία στα οποία επικεντρώνεται το πολιτικό ενδιαφέρον. Η ψηφοφορία σε συνεχή ροή.
Μια εικόνα του...

«ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ»

Κ. Μητσοτάκης: Ο λαός απέρριψε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Σύνταγμα (VIDEO). Ο πρωθυπουργός έδωσε και ένα πρώτο στίγμα των προθέσεών του σχετικά με το πρόσωπο που θα προτείνει για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΤΟΛΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

Αλ. Τσίπρας: Αμήχανη και άτολμη η πρόταση της ΝΔ για το Σύνταγμα. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για διατάξεις που οδηγούν σε εμπορευματοποίηση της Παιδείας και υποβάθμιση της προστασίας του περιβάλλοντος και «ατιμωρησία» στο οικονομικό έγκλημα.
Μια εικόνα του...

ΟΙ 27 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

Επικυρώθηκε ο κατάλογος των 27 υποψηφίων για την επόμενη Ευρωπαϊκή Επιτροπή, χωρίς εκπρόσωπο της Βρετανίας. Θα υποβληθεί την Τετάρτη σε ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Μια εικόνα του...

5,7 ΔΙΣ. 10ΜΗΝΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

Στα €5,739 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο 10μηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου, έναντι στόχου 4,179. Τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.
An image of...

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Προβλήματα σε όλη τη χώρα από την κακοκαιρία – Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης. Εκτίμηση της κατάστασης από τον Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιά.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΜΟΝΟ

Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ: ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

An image of...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Προβάδισμα 16,3 μονάδων στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis. Το μεταναστευτικό – προσφυγικό, σημαντικότερο πρόβλημα από την οικονομία. Πρόθεση ψήφου και δημοφιλία πρωθυπουργού - πολιτικών αρχηγών.
Μια εικόνα του...

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Αναστολή της λειτουργίας του αποφάσισε το Ποτάμι στη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων. Σημαντικό ποσοστό και κατά της αναστολής λειτουργίας. Ομιλία Στ. θεοδωράκη.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ & ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

Χ. Σταϊκούρας: Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση για το κοινωνικό μέρισμα. Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως ίσως δοθεί επίδομα θέρμανσης και τον Ιανουάριο.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ο τρόπος χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης – «Μαχαίρι» έως 70% λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Διευκρινιστική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Απάντηση του υφυπουργού Θ. Σκυλλακάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin