eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019
ekloges

ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΦΠΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ

Κ. Μητσοτάκης: Αναστέλλεται για 3 χρόνια ο ΦΠΑ στις οικοδομικές άδειες αναδρομικά από το 2006. Ο πρωθυπουργός είπε πως το μέτρο θα ισχύσει και για τις περιπτώσεις αντιπαροχής με στόχο την τόνωση της οικοδομικής δραστηριότητας. Η ομιλία του στο συνέδριο του Economist.
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ Σ/Ν

Ύμνοι Μητσοτάκη στα social media για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης το οποίο «φέρνει το επενδυτικό περιβάλλον της χώρας μας στον 21ο αιώνα και στην ψηφιακή εποχή». Την ανάρτηση συνοδεύει και βίντεο.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

ΥΠ.ΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

Υπουργός Εσωτερικών: Γρήγορα θα προχωρήσει η διαδικασία για την ψήφο των αποδήμων. Ο Τ. Θεοδωρικάκος εξήγησε την περαιτέρω διαδικασία και εξήγησε πώς θα πιστοποιείται η 2ετής παρουσία των αποδήμων στην Ελλάδα.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

Θεσμική σοβαρότητα για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση. Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου Αλ. Χαρίτση και του τομεάρχη Γ. Κατρούγκαλου. Προϋπόθεση, να μην υπάρξει αλλοίωση του εκλογικού Σώματος.
An image of...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Απέρριψε η ΝΔ την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αναλογικό εκλογικό σύστημα στους ΟΤΑ, κατά τη συζήτηση επί των άρθρων για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Η πρόταση είχε ψηφιστεί από την προηγούμενη Βουλή από 168 βουλευτές. Τι άλλο απορρίφθηκε, πώς ψήφισαν τα κόμματα.
An image of...

ΚΟΤΖΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ

Ν.Κοτζιάς: «Πατριωτισμός είναι αυτό που πετυχαίνεις προς όφελος της χώρας». «Η παράλυση του να μην κάνει τίποτα είναι η πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα της διεύρυνσης της ΕΕ», είπε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών. Γιατί «ο Μακρόν βγάζει το θυμό του με τους Γερμανούς» και έβαλε βέτο στην προενταξιακή πορεία των Δυτ. Βαλκανίων.
An image of...

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΑΔΩΝΙ

ΣΥΡΙΖΑ: “Άρχισε να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis ο Α. Γεωργιάδης”. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αποπομπή του υπουργού Ανάπτυξης για τις δηλώσεις του για Α. Τσίπρα και Π. Πολάκη, κατηγορώντας τον ότι «ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό».
An image of...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Θ. Καράογλου: Τα έργα της Θεσσαλονίκης θα γίνουν εντός των χρονοδιαγραμμάτων. Ο υφυπουργός Μ– Θ, μίλησε για μετρό, ΟΑΣΘ, είπε ότι οι κάτοικοι των Βρασνών δεν είναι ρατσιστές, πρόσφερε στήριξη στον Αδ. Γεωργιάδη.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΚΙΝΑΛ: Επικίνδυνη για το μετρό της Θεσσαλονίκης η κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρεί «ορατό τον κίνδυνο να εκτροχιαστεί ο ορίζοντας ολοκλήρωσης του έργου ακόμη και πέραν του 2025». Ποια λύση προτείνει για τον σταθμό Βενιζέλου.
An image of...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΟΤΑ

Μικρή παράταση συμβάσεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων με τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, λόγω καθυστέρησης στις διαδικασίες διορισμών από το ΑΣΕΠ για την κάλυψη 8.000 θέσεων.
An image of...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Θ. Λιβάνιος: Εκσυγχρονισμό του ελέγχου για τα οικονομικά των κομμάτων το 2020. Τι απάντησε ο υφυπουργός Εσωτερικών σε ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κλ. Γρηγοριάδη για τα οικονομικά της ΝΔ το 2016, 2017.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin