eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ| ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Η πενθήμερη συζήτηση στη Βουλή για τον κρατικό προϋπολογισμό, δεν αποτελεί ποτέ θέμα που ενδιαφέρει την κοινή γνώμη. Ωστόσο, στην πράξη, τα στοιχεία του προϋπολογισμού περιγράφουν το πού θα διοχετευθεί το δημόσιο χρήμα για την επόμενη χρονιά και προδιαγράφουν τις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα. Ενημερωθείτε:
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μια εικόνα του...

CLICK AWAY ΜΕ ΣΦΟΔΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ | ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ | Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΟΣΑ

Μια εικόνα του...

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ |ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΙΔΙΩΤ. ΧΡΕΟΥΣ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΙ ΖΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ: Ολόκληρο δώρο Χριστουγέννων, μη επιστρεπτέα ενίσχυση και ρύθμιση χρεών. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηλιόπουλος, αναφέρθηκε στο αίτημα απομείωσης του ιδιωτικού χρέους που έθεσε χθες ο Α. Τσίπρας. – Κριτική για το άνοιγμα των εκκλησιών. – Σοβαρές ευθύνες της Ε.Ε και της κυβέρνησης για την έκβαση της Συνόδου Κορυφής για το ζήτημα της Τουρκίας, είπε.
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΙ ΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟ COVID

Φ. Γεννηματά: Σε βάρος της υγείας και της οικονομίας τα επαναλαμβανόμενα κλεισίματα. Το click away «αφορά περίπου το 15% των επιχειρήσεων, με τη συντριπτική πλειοψηφία να μένει εκτός». - Λειτουργίας των ναών: «Ποιος θα ελέγξει τον αριθμό των πιστών που θα μπουν στις εκκλησίες;». – Αίτημα: Να θεωρείται εργατικό ατύχημα για όσους εργαζόμενους στο ΕΣΥ χάνουν τη ζωή τους ή έχουν πρόβλημα υγείας από τον κορωνοϊό. – «Ήττα του πρωθυπουργού» οι αποφάσεις στο Ε.Σ για την Τουρκία».
Μια εικόνα του...

ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΟΣΕΩΝ

Άνοιξε η πλατφόρμα για επανένταξη στη ρύθμιση των 100 και 120 δόσεων για τους πληγέντες που έχασαν τη ρύθμιση από τον Μάρτιο έως και τον Νοέμβριο.
Μια εικόνα του...

Η Ε.Ε. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Στις 21 Δεκεμβρίου η συνεδρίαση για το εμβόλιο των Pfizer – BioNTech από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA). «Οι πρώτοι Ευρωπαίοι ίσως εμβολιαστούν πριν από το τέλος του έτους», είπε η πρόεδρος της Κομισιόν.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΤΟ ΕΣΥ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ & Ο ΣΥΡΙΖΑ

Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΗΠΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μια εικόνα του...

ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ & ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

Μια εικόνα του...

Ο Α. ΛΟΒΡΕΡΔΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS

Κατέθεσε ο Ανδ. Λοβέρδος για την υπόθεση της Novartis στην ανακρίτριας του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου. Δηλώσεις του ιδίου, μετά.
Μια εικόνα του...

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΖΗΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

Να ανοίξει ο φάκελος της χρεοκοπίας και των μνημονίων ζήτησε ο Γ. Βαρουφάκης μιλώντας στη Βουλή. Ποιος ο στόχος της σύστασης εξεταστικής επιτροπής από τη μεταπολίτευση και μετά, κατά τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin