eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021
Μια εικόνα του...

ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ | ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ | ΣΧΟΛΕΙΑ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΣΤΟΧΙΑ

Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Δ. Κουτσούμπας: Άμεσος καθαρισμός των δρόμων και λειτουργία των ΜΜΜ. Τα αιτήματα του Γ.Γ του ΚΚΕ. «Τις προηγούμενες ημέρες κρατικοί παράγοντες διαβεβαίωναν για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού».
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου η μεταβατική περίοδος για τις νέες βεβαιώσεις μετακίνησης των εργαζομένων. Η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας για το τι ισχύει γι’ αυτό το διάστημα.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ COVID: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

Κ. Μητσοτάκης: Τον Απρίλιο θα βελτιωθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Bloomberg. Τι είπε σχετικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού & τον τουρισμό. – Για την οικονομία είπε ότι «πολλοί επενδυτές επιδεικνύουν το ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας».
Μια εικόνα του...

550.000 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ | ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Μια εικόνα του...

ΠΛΑΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

Συναγερμό για πλαστά εμβόλια σήμανε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης. Κάνει λόγο για «αναφορές για απατεώνες που προσφέρουν να πουλήσουν εμβόλια σε κυβερνήσεις σε ολόκληρη την ΕΕ». Δηλώσεις του γεν. διευθυντή της και αναφορά στην επίσημη έρευνα σχετικά με το παράνομο εμπόριο μασκών προσώπου, ιατρικών συσκευών, αντισηπτικών, φαρμάκων και εξαρτημάτων για τεστ.
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ & ΕΡΤ

Συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα οπτικοακουστικά μέσα (LIVE). Στην ολομέλεια οι αλλαγές για προστασία των παιδιών από επιβλαβές οπτικό περιεχόμενο και ρυθμίσεις για την τηλεοπτική αγορά, με διευκολύνσεις στους καναλάρχες. - Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή της διοίκησης της ΕΡΤ από την Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας.
Μια εικόνα του...

ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα νέα μέτρα για επιχειρήσεις και εργαζόμενους - Τι θα ισχύσει με τις αναστολές συμβάσεων εργασίας. Η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών - Τι προβλέπεται για τις ασφαλιστικές εισφορές και το μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Πώς θα χορηγηθεί η προκαταβολή σύνταξης - Τι προβλέπει η τροπολογία. Κατατίθεται στη Βουλή σε νομοσχέδιο. Η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας για τις προϋποθέσεις προκαταβολής σύνταξης.
Μια εικόνα του...

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΟ EUROGROUP

Χρ. Σταϊκούρας προς το Eurogroup: Αναγκαία η συνέχιση της δημοσιονομικής χαλάρωσης, λόγω της παράτασης των περιοριστικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Η τοποθέτησή του και δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών.
Μια εικόνα του...

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Νομοσχέδιο για την κρατική αρωγή λόγω φυσικών καταστροφών. Δημιουργείται ολοκληρωμένο καθεστώς αποζημιώσεων επιχειρήσεων που πλήττονται κι ένα πλαίσιο συντονισμού των διαδικασιών αποκατάστασης, ενίσχυσης, ταχύτερης στήριξης. Τι αναφέρει.

Μια εικόνα του...

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Θ. Σκυλακάκης: Η επιστρεπτέα προκαταβολή αφορά κυρίως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η απάντηση του αναπλ. υπουργού Οικονομικών σε ερώτηση του βουλευτή ΚΙΝΑΛ, Μ. Κατρίνη και η αντιπαράθεση για το αν και πως δόθηκε σε μεγάλες επιχειρήσεις. Αναφορά στους επερχόμενους πλειστηριασμούς για επαγγελματίες.
Μια εικόνα του...

ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Και για το Μάρτιο η απαλλαγή από την καταβολή ενοικίων για επιχειρήσεις, λόγω κορωνοϊού. Η τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο.
Μια εικόνα του...

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΜέΡΑ25: Να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Ανακοίνωση για να σταματήσει την πώληση «κόκκινων» δανείων.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin