eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΑΣ - ΑΕΙ

Κ. Μητσοτάκης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ: Αστυνομικοί χωρίς όπλα στα Πανεπιστήμια και ελεγχόμενη είσοδος. Ο πρωθυπουργός μίλησε για συνεργασία με τον πρύτανη και νέα «ειδική συμβουλευτική επιτροπή». Αναφέρθηκε σε 3 τύπων ζητήματα που ρυθμίζονται με το νομοσχέδιο και αφορούν παλιά προβλήματα, ζητήματα του παρόντος και μελλοντικές προοπτικές.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ & ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ

Α. Τσίπρας προς Κ. Μητσοτάκη: Τον τρόπο σας θα τον ζήλευε ο Όργουελ (ΒΙΝΤΕΟ). Τι είπε στη Βουλή για το «αυταρχικό» νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε για «χειραγώγηση της κοινής γνώμης» για τη συνάθροιση στην Ικαρία, «λαθροχειρία» για τους αγώνες της νεολαίας Λαμπράκη και εκμετάλλευση της κρίσης.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ

Δ. Κουτσούμπας: Φτιάχνετε ένα πανεπιστήμιο που θα απομακρύνεται από τις κοινωνικές ανάγκες. Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ είπε στη Βουλή για το νομοσχέδιο, πως η κυβέρνηση «στοχοποιεί και απαξιώνει πανεπιστημιακούς, εργαζόμενους στα πανεπιστήμια και φοιτητές».
Μια εικόνα του...

ΑΝΑΠΤΥΞΗ 3,5 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανάπτυξη 3,5% για το 2021 προβλέπει η Κομισιόν για την Ελλάδα. Η έκθεση με τις χειμερινές προβλέψεις. «Η ανάκαμψη θα συνεχίσει να στηρίζεται κυρίως από την ιδιωτική κατανάλωση».
Μια εικόνα του...

15 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα 15 μέτρα για τη στήριξη της αγοράς εργασίας κατά την πανδημία. Η Γ.Γ. Εργασίας Α. Στρατινάκη, εξειδίκευσε τα μέτρα για: Αναστολές συμβάσεων εργασίας, πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», νέες άδειες ειδικού σκοπού, υποχρεωτική τηλε-εργασία. Επίσης, τι ισχύει για ευπαθείς ομάδες εργαζομένων, για τους ανέργους στον τουρισμό – επισιτισμό και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, για τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές, την οικονομική ενίσχυση σε επιχειρήσεις που έχουν σχέση με τέχνη. Δείτε αναλυτικά.
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΙΚΑΡΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ

Κ. Μητσοτάκης: Βλέπουμε το τέλος του τούνελ - Το Πάσχα τα πράγματα θα είναι καλύτερα (video). Η τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού. Τι είπε για την πανδημία, τα μέτρα περιορισμού, τα εμβόλια, τον τουρισμό. Γιατί επιμένει στο πιστοποιητικό εμβολιασμού – Τι απάντησε για την «εικόνα στην Ικαρία». – Ελληνοτουρκικά: Τι απάντησε για τους «τρελούς Τούρκους» που ανέφερε ο Τ. Ερντογάν και για τις παρεμβάσεις της Γερμανίας στη διαπραγμάτευση. – Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «θράσος και ψέματα».
Μια εικόνα του...

ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ COVID ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Μια εικόνα του...

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ

Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Μια εικόνα του...

ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Μια εικόνα του...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Πέρασε από την επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για την Εθνική Αρχή Προσβασιμότητας, χωρίς καμία αρνητική ψήφο. Τι είπαν οι εξωκοινοβουλευτικοί φορείς που κλήθηκαν για ακρόαση.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ακρίβεια των δημοσκοπήσεων. Ζητούν από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Θ. Λιβάνιο στοιχεία για τον μεθοδολογικό έλεγχο και τον έλεγχο ακρίβειας των στοιχείων.
Μια εικόνα του...

7 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Κ. Χατζηδάκης: 7 μέτρα για τη στήριξη των πολύτεκνων. Τηλεδιάσκεψη του υπουργού Εργασίας με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin