eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019
ekloges

ΟΙ 16 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ & ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

Περιοριστικά μέτρα κατά της Τουρκίας υιοθέτησαν οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης κατά τη Σύνοδο Κορυφής του Οκτωβρίου για τις παράνομες δραστηριότητες γεώτρησης της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κυπριακή ΑΟΖ. Η ανακοίνωση του Συμβουλίου των ΥΠΕΞ.
Μια εικόνα του...

ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

An image of...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Συνέντευξη Κ. Μητσοτάκη: «Στο τέλος του έτους το υπερπλεόνασμα θα δοθεί στους αδύναμους». Τι είπε ο πρωθυπουργός για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, την πολιτική ασύλου, την εισφορά αλληλεγγύης, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τις τράπεζες, το ασφαλιστικό, την προανακριτική για Novartis. Πώς σχολιάζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ.
An image of...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΑΜΑΡΑ - NOVARTIS

Νέα πυρά ΣΥΡΙΖΑ για το σκέλος της Novartis που αφορά τον Αντ. Σαμαρά. Τι λέει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή δημοσίευμα για το εισαγγελικό πόρισμα για την αρχειοθέτηση του σκέλους της υπόθεσης Novartis που αφορά τον πρώην πρωθυπουργό.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Ερώτηση Γεννηματά στον Μητσοτάκη για τη διαχείριση του προσφυγικού. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ καλεί τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τη Βουλή αν θα επιμείνει στην «πιστή» εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας και στο Δουβλίνο ή θα προτείνει εναλλακτικό σχέδιο για την κατανομή των βαρών σε όλες τις χώρες-μέλη και αν υπάρχει σχέδιο για την αποσυμφόρηση των νησιών.
Μια εικόνα του...

ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΝΩΝ

Πιο αυστηρές οι ποινές για παιδεραστία, βιασμό, διακίνηση αλλοδαπών - Φυλάκιση και για εξύβριση της ορθόδοξης εκκλησίας «ή θρησκείας ανεκτής στην Ελλάδα». Τροποποιήσεις στο αρχικό σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Μια εικόνα του...

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΣΟΕΕ |ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Επεισόδια και χημικά στην πρώην ΑΣΟΕΕ - Η αστυνομία μπήκε στο προαύλιο του πανεπιστημίου. Σε συνέχεια της έρευνας που έγινε την Κυριακή σε τρεις χώρους που τελούσαν υπό κατάληψη. Η απόφαση για αναστολή της λειτουργίας του Πανεπιστημίου.
An image of...

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΚΟΝΤΡΕΣ

An image of...

ΚΙΝΑΛ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 1ΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Τροπολογία από το ΚΙΝΑΛ για την προστασία της πρώτης κατοικίας «αυτών που αδυνατούν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να χάσουν το σπίτι τους. Ιδιαίτερα όταν τα δάνεια τους μεταβιβάζονται ήδη σε ξένα funds». Η τροπολογία στη Βουλή.
An image of...

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΕΗ

Μειώνονται έως 65% οι χρεώσεις για Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας στο νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ, σύμφωνα με ρύθμιση που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την αγορά ενέργειας που κατατέθηκε στη Βουλή.
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΟΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Μέχρι πότε θα διαρκέσει. Κάλεσμα του ΥΠ.ΕΣ, Τ. Θεοδωρικάκου για συμμετοχή.
An image of...

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΝΠΕ ο Απ. Τζιτζικώστας. Η διακήρυξη του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας για τη διεκδίκησης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin