eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019
ekloges

Η ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΕ ΙΟΝΙΟ & ΚΡΗΤΗ

Ψηφίστηκαν οι συμβάσεις για τους υδρογονάνθρακες από την Ολομέλεια. Τέσσερις διαφορετικές συμβάσεις για την έρευνα στο Ιόνιο, στη Δυτική και Νοτιοδυτική Κρήτη. Πώς ψήφισαν για κάθε μία τα κόμματα.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ & ΠΗΡΕ Ο ΛΕΒΕΡΔΟΣ

ΑΝΤΙΔΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

35.000 ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Νέο πρόγραμμα 35.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας «το οποίο θα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και θα αφορά συγκεκριμένα έργα», ανακοίνωσε από τη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Ν. Μηταράκης, απαντώντας σε ερωτήσεις των Β. Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ), Β. Κεγκέρογλου (ΚΙΝΑΛ).

An image of...

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ

Αντιδράει η αντιπολίτευση στην ΠΝΠ για τη διοίκηση του ΚΕΘΕΑ που το μετατρέπει σε «κρατική» υπηρεσία. Σφοδρή αντίδραση από ΚΙΝΑΛ για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που οδηγεί στην κατάργηση του αυτοδιοίκητου και των αρμοδιοτήτων του ΚΕΘΕΑ. Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Κ. Παπαδάκη.
An image of...

Η «ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ»

Πρεμιέρα αύριο για την “Ώρα του Πρωθυπουργού” στη Βουλή. Θα απαντήσει σε ερώτηση του Γ. Βαρουφάκη με θέμα «κατάργηση καταυλισμού της Μόριας και εσωτερικών συνόρων».
An image of...

ΔΙΚΗ ΠΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Χ.Α

Οπαδός του Μεταξά δήλωσε στο δικαστήριο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Ο Μ. Αρβανίτης ξεκίνησε πρώτος στη σειρά των απολογιών των 18 πρώην βουλευτών που δικάζονται ως ηγετική ομάδα σε εγκληματική οργάνωση. Τι υποστήριξε.
An image of...

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ & ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

An image of...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Το προσφυγικό δεν μπορεί να τυγχάνει διαχείρισης με ακροδεξιά χαρακτηριστικά». Ο εκπρόσωπός του Α. Χαρίτσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αγνοεί το διεθνές δίκαιο, ενώ «4 στελέχη της έδωσαν διαφορετικά στοιχεία για τη σύνθεση των προσφυγικών ροών»

An image of...

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΝΝΕΔ

Ξεκινά την Παρασκευή το τριήμερο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας η εγγραφή των νέων μελών και η ανάδειξη συνέδρων. Ποιος είναι ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος.
deth

ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

deth

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Η κυβέρνηση επιθυμεί την ενίσχυση της πλήρους απασχόλησης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας υποστήριξε πως οι νέες ρυθμίσεις στα εργασιακά «διευκολύνουν τον κόσμο της εργασίας και ότι με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο έρχονται περισσότερες επενδύσεις και περισσότερες δουλειές».

An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΝΤΡΑΓΚΙ

Συνάντηση Μητσοτάκη και Ντράγκι στο Μαξίμου. Ποια θέματα συζήτησε ο πρωθυπουργός με τον απερχόμενο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

An image of...

Π.ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του Π. Τατσόπουλου - Το μήνυμα της οικογένειάς του. Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη ο πρώην βουλευτής.
An image of...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Αχτσιόγλου: «ψευδείς εντυπώσεις για τον επανυπολογισμό των συντάξεων ώστε να καλλιεργήσουν φόβο». Η τομεάρχης Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ «αποκαθιστά την αλήθεια».

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin