eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΤΡΑΜΠ| ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

  • Συνάντηση Μητσοτάκη – Τράμπ: «Εκπληκτικές οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και αναφέρθηκε στην «τεράστια επιτυχία» της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας, πριν τη συνάντηση. «Πολύ ικανοποιημένος» δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός στη συνάντηση και για «εξαιρετική επιτυχία» κάνει λόγο η κυβέρνηση. Τι είπε και ο Ν. Τράμπ στη κοινή συνέντευξη Τύπου, τί δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης.
  • Έντονη κριτική απο τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ. Για συνάντηση «φιάσκο», «διπλωματική αποτυχία» και «μελανή στιγμή για τις διεθνείς μας σχέσεις» έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση απάντησε κάνοντας λόγο για «κρεσέντο μικροψυχίας». - «Η εικόνα του θεατή πρωθυπουργού στη συνέντευξη του κ. Τραμπ, προβλημάτισε σοβαρά τους Έλληνες», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ. - «Χρεοκοπία της πολιτικής των κομμάτων του ευρωατλαντικού τόξου», κατά το ΚΚΕ – « Τελικά το μόνο που ‘πήραμε’ από τις ΗΠΑ είναι από ότι φαίνεται, αυτά που θα πληρώσουμε!», είπε η Ελληνική Λύση.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΑΜΗΧΑΝΗ Η ΕΙΚΟΝΑ

ΚΙΝΑΛ: Προβληματισμός για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ. «Η εικόνα χθες ήταν αμήχανη», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου, Π. Χρηστίδης. «Το σημαντικό είναι να δούμε τι έχουμε κερδίσει ως Ελλάδα» μέχρι τότε δεν μπορούμε να μιλάμε είτε για θρίαμβο είτε για φιάσκο», είπε.
Μια εικόνα του...

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ F-35

Υπουργός Άμυνας: «Συζητήσαμε το ενδεχόμενο αγοράς αεροσκαφών F-35 από τις ΗΠΑ». Ο Ν. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ. Εξέφρασε ελπίδες για «επενδύσεις, με συνεργασία στον αμυντικό τομέα κ.α».
Μια εικόνα του...

5 ΧΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ

Σε πενταμερή συνάντηση στο Κάιρο ο Ν. Δένδιας – Για τις εξελίξεις σε Μεσόγειο και Λιβύη. Θα συμμετέχουν οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου, Ιταλίας και Γαλλίας. Η ανακοίνωση του ΥΠ.ΕΞ. Στόχος, η ανάδειξη της επείγουσας ανάγκης αποτροπής περαιτέρω βημάτων εφαρμογής των «συμφωνιών».
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ

Φ. Γεννηματά: «Οι πολιτικές της ΝΔ ενισχύουν την εργοδοτική αυθαιρεσία». Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του προεδρείου της ΟΜΕ – ΟΤΕ και της Ομοσπονδίας Επισιτιστικών Σωματείων και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τους αγώνες τους στη Βουλή.
An image of...

ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΙΣΜΑ, ΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Ν. Παππάς. Το μικρό κοινωνικό μέρισμα έφερε μείωση τζίρου 20%-40% στα καταστήματα. Δηλώσεις του τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ για την κίνηση στην αγορά κατά την περίοδο των γιορτών.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Θ. Παφίλης: «Επειγόντως μέτρα για τον απεγκλωβισμό των προσφύγων στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου». Ο βουλευτής του ΚΚΕ ανέφερε πως πρόσφυγες και μετανάστες ζουν σε άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες και πρέπει να μεταφερθούν στην ενδοχώρα σε αξιοπρεπείς χώρους.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΝΕΑ «ΛΥΠΗΤΕΡΗ»

Χρεωστικά εκκαθαριστικά από την ΑΑΔΕ σε 71.000 φορολογούμενους για αναδρομικά που είχαν λάβει το 2013, αλλά δεν τα είχαν δηλώσει στις φορολογικές δηλώσεις τους.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

Μέτρα πρόληψης για τις δασικές πυρκαγιές ζητά το ΚΙΝΑΛ. Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι βρίσκεται σε «χειμερινή ραστώνη» αντί για «εθνικό συναγερμό».
Μια εικόνα του...

ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ THOMAS COOK

ΚΥΑ για επιδότηση ανεργίας σε πρώην εργαζόμενους της Thomas Cook. Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια». – Ποιοί είναι οι δικαιούχοι.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin