eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ LOCKDOWN

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΜΟΝΟ ΤΟ LOCKDOWN ΞΕΡΕΤΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιμέτωποι με την πανδημία και την ανεμελιά Μητσοτάκη οι πολίτες. Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού είπε ότι μέχρι σήμερα «στο μόνο ουσιαστικό μέτρο που καταφεύγει είναι στα συνεχή lockdown, χωρίς καμία στήριξη του συστήματος υγείας και της οικονομίας».
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ

ΚΙΝΑΛ: Να πάρει μέτρα η κυβέρνηση για την ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία. Επικρίνει κυβερνητικούς παράγοντες διότι διέρρεαν πώς θα ανοίξουν οι δραστηριότητες τη Δευτέρα, ενώ τα κρούσματα αυξάνονται δραματικά.
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ LOCKDOWN

Χ. Σταϊκούρας: Πόσο κοστίζει στην ελληνική οικονομία κάθε μήνα το lockdown. Τι είπε ο υπουργός Οικονομικών και για το ενδεχόμενο να ανοίξει και πάλι το λιανεμπόριο.
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΙΣΧΥΡΗ Η ΝΔ

Προβάδισμα 17,1 υπέρ της ΝΔ στη δημοσκόπηση της Opinion Poll για την περίοδο της «Μήδεια» και της κορύφωσης των καταγγελιών για κακοποίηση. Τα ποσοστά των κομμάτων, τι απαντούν για τις διεργασίες στο χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, ποιόν προτιμούν για πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ.
Μια εικόνα του...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

Οι 10 αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο για τα δημόσια έργα. Η ενημέρωση από το υπουργείο Υποδομών για το σύστημα μελέτη-κατασκευή, την ταχύτερη εκκίνηση δημοπράτησης έργων ειδικής σημασίας, την αντιμετώπιση των πολύ χαμηλών προσφορών.
Μια εικόνα του...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου για τα πόθεν έσχες, ενώ η προθεσμία καταβολής των δηλώσεων έληγε στις 28 Φεβρουαρίου.
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις σε ιδιοκτήτες ακινήτων για τα μηδενικά ενοίκια Ιανουαρίου. Μέχρι πότε θα πρέπει να δηλωθούν. Η απόφαση.
Μια εικόνα του...

ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ & ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ

Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ

Μια εικόνα του...

ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Εθνική Αρχή Προσβασιμότητας, την Εθνική Επιτροπή για τα δικαιώματα του ανθρώπου και την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής». Πώς ψήφισαν τα κόμματα, τι είπαν οι εισηγητές τους.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ευθύνες στην κυβέρνηση για επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς και των απολύσεων, 5 ημέρες μετά την ψήφιση του νόμου. Επικαλείται την ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΚΙΝΑΛ κατά Κεραμέως για τις συνελεύσεις των Συλλόγων Διδασκόντων δια ζώσης, ώστε να υλοποιήσουν το ΦΕΚ της ‘αυτοαξιολόγησης’». Καταγγέλλει «αυταρχισμό» και «πεισματική άρνηση της κοινής λογικής».

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin