eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΛΩΝ, ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Μια εικόνα του...

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΕΛΛΑΔΑ- ΑΛΒΑΝΙΑ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΖΩΝΕΣ

Προσφυγή στη Χάγη για τις θαλάσσιες ζώνες Ελλάδας και Αλβανίας. Τι προβλέπεται στη σύμφωνα που προέκυψε σήμερα κατά τη συνάντηση Ν. Δένδια - Ε. Ράμα, στα Τίρανα.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, COVID, ΔΙΚΗ Χ.Α

Στ. Πέτσας: Απαντάμε με ψύχραιμη αυτοπεποίθηση στις τουρκικές προκλήσεις (video).Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το εμπάργκο όπλων στην Τουρκία και για το τι θα κάνουμε αν το Oruc Reis, φτάσει στα 12 ή στα 6 ναυτικά μίλια. – Δηλώσεις για τα κρούσματα covid, τα rapid test και την αξιοπιστία τους, τη δίκη της Χρυσής Αυγής, την αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Υπερασπίστηκε την απόφαση να επιτραπεί η προσέλευση θεατών στα γήπεδα, που στη συνέχεια ανακάλεσε ο πρωθυπουργός.
Μια εικόνα του...

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αλ. Τσίπρας: «Με τον πτωχευτικό κώδικα δημιουργείται για πρώτη φορά συνθήκη ολοκληρωτικής αρπαγής ιδιωτικής περιουσίας». «Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι πτωχεύουν και χρεοκοπούν επιχειρήσεις, ότι πτωχεύουν κράτη, δεν γνωρίζαμε ότι πτωχεύουν και φυσικά πρόσωπα», σχολίασε. Τι συζητήθηκε με την Ένωση Δικαίου Προστασίας Καταναλωτή.
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΡΟΖ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ» ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Φ. Γεννηματά: «Οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα έχουν γίνει ροζ». Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «υποτίμησε την κατάσταση» και ότι το κόμμα της ζήτησε από «καιρό, να παγώσει η συζήτηση για αναβάθμιση της τελωνειακής ένωσης με την Τουρκία». Επίσης, για τη δίκη της Χ.Α, χαρακτήρισε την εισήγηση της εισαγγελέως «πρόκληση».
Μια εικόνα του...

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μια εικόνα του...

ΤΕΛΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ξεκίνησε ο κύκλος κινητικότητας στο δημόσιο για το 2020. Η εγκύκλιος του υπουργού Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκου - Μέχρι πότε είναι η προθεσμία για την υποβολή αιτημάτων. Ποιοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, φέτος.
Μια εικόνα του...

ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ

Χ. Σταϊκούρας για την έκδοση νέου ομολόγου: Στόχος να πετύχουμε ακόμη χαμηλότερο επιτόκιο. Για τη δεύτερη έξοδο στις αγορές ενημέρωσε την επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών.
Μια εικόνα του...

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟΥΡΚΙΑ

Την επόμενη εβδομάδα η πρώτη συνάντηση Αναστασιάδη – Τατάρ, μετά την επίσκεψη του Τουρκοκύπριου ηγέτη στην Τουρκία. Δηλώσεις.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με εκπροσώπους της ομογένειας στην Αυστραλία για τους τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας με την πατρίδα. Τι ειπώθηκε.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin