eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021
Μια εικόνα του...

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ E-SHOP, ΕΣΤΙΑΣΗ, ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Ν. Παπαθανάσης: Το Φεβρουάριο δεκτές οι δαπάνες για e-shop - Νέα στήριξη στην εστίαση. Ο αναπλ. υπουργός Ανάπτυξης είπε πως «παρότι δεν έχει ανοίξει ακόμα το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, όποιος έχει δαπανήσει χρήματα για να δημιουργήσει ηλεκτρονικό κατάστημα από τον Φεβρουάριο και μετά, μπορεί να υποβάλει αίτηση και να λάβει την επιδότηση». – Λιανεμπόριο: Έρχεται το ραντεβού εντός καταστήματος.
Μια εικόνα του...

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ

Διερευνητικές επαφές με την Ελλάδα λέει ότι ζήτησε η Τουρκία – Διαψεύδει την πρόσκληση το ελληνικό ΥΠ.ΕΞ. «Για διάλογο χωρίς προϋποθέσεις» εντός Ιανουαρίου, έκανε λόγο ο Τούρκος ΥΠ.ΕΞ, Μ. Τσαβούσογλου. Για διάλογο με συγκεκριμένη ατζέντα απάντησε το ελληνικό υπουργείο.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λισαβόνα – Συναντήθηκε με τον ομόλογό του, Αντ. Κόστα. Δηλώσεις των δύο πρωθυπουργών μετά το πέρας των συναντήσεών τους. Εύσημα στην Πορτογαλική δύναμη της FRONTEX.
Μια εικόνα του...

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΩΝ 85+

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΤΑΣΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και δεν έχει σχέδιο για την πανδημία. Ο εκπρόσωπος Τύπου Ν. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στο άνοιγμα των σχολείων. - «Οι χώροι εργασίας, με κυβερνητική ευθύνη, έχουν μετατραπεί σε εστίες υπερμετάδοσης, δεν υπάρχουν μέτρα για την υγεία και η επιθεώρηση εργασίας είναι διαλυμένη». – Ποια μέτρα πρότεινε.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Μια εικόνα του...

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ.Μ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ε. Αχτσιόγλου: Κίνδυνος επιβίωσης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβίωσή τους, είναι η ρύθμιση των οφειλών που δημιουργήθηκαν στην πανδημία με κούρεμα της βασικής οφειλής» και ότι «η πανδημία αξιοποιείται ως ευκαιρία για μία συνολική αναδιάρθρωση της αγοράς εις βάρος των ΜΜΕ».
Μια εικόνα του...

ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές. Ως το Σάββατο είχαν υποβάλει αίτηση περισσότερα από 600.000 νοικοκυριά.
Μια εικόνα του...

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Δ. Μιχαηλίδου: Δεν υπάρχει πρόθεση κατάργησης επιδομάτων των ευάλωτων. «Ο οδηγός που ακολουθείται για την καταβολή επιδομάτων είναι το εισόδημα και αντικειμενικά κριτήρια», είπε η υφυπουργός Εργασίας.
Μια εικόνα του...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΩΝ

Διευκρινίσεις από την ΠΟΜΙΔΑ για τη μείωση ενοικίων και την αποζημίωση. Ζητά να γίνουν παρεμβάσεις και αλλαγές στη διαδικασία δήλωσης και αποζημίωσης. Εγκύκλιός της με απαντήσεις σε ερωτήματα.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin