eklogika-freeidees_logo
Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019
Το πρόγραμμα της επίσκεψης Τσίπρα στην Τουρκία

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

«Η επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία μπορεί να δημιουργήσει θετικό κλίμα», είπε ο Δ. Τζανακόπουλος. Πώς απάντησε στις επιθέσεις του Π. Καμμένου, τι είπε για τη στάση των 6 ανεξάρτητων βουλευτών, την κατακράτηση της έδρας από τον Χ. Παπαχριστόπουλο. Διέψευσε ότι η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση μειοψηφίας και σχολίασε τις επικρίσεις της ΝΔ περί συναλλαγής της κυβέρνησης με τον Μαδούρο.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

Την Πέμπτη εισάγεται στην Επιτροπή της Βουλής το πρωτόκολλο ένταξης της “Βόρειας Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ και την Παρασκευή θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ 6 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Άτυπη προσχώρηση έξι βουλευτών στο ΣΥΡΙΖΑ - Τι ζήτησαν με επιστολές τους οι βουλευτές Ε. Κουντουρά, Β. Κόκκαλης, Κ. Ζουράρις, Θ, Παπαχριστόπουλος, κ. Παπακώστα και Σπ. Δανέλλης. Κύμα αντιδράσεων με βαρύτατους από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και το σχόλιο της κυβέρνησης.

ΒΟΥΤΣΗΣ: ΑΠΟΛΥΤΗ Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

«Πρωτοφανής και απόλυτη η θεσμική μας προσήλωση» είπε ο Ν. Βούτσης. Τι είπε ο πρόεδρος της Βουλής μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κανονισμού για τις κατηγορίες σε βάρος του ότι είναι ο 'χειρότερος πρόεδρος της Βουλής μετά την μεταπολίτευση'.
An image of...
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ»| ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΣ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Η ΔΙΠΛΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 6

«Διπλή η ανηθικότητα των 6 βουλευτών», είπε ο Στ. Θεοδωράκης «Και δεν εκπροσωπούν τους πολίτες που τους ψήφισαν και δίνουν λευκή επιταγή στην κυβέρνηση», τόνισε.
An image of...

ΛΙΚΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τι είπε ο Σπ. Λυκούδης σε εκδήλωση για την επαναθεμελίωση της Ανανεωτικής Αριστεράς Τι σχολίασε σχετικά με τα σενάρια περί ενσωμάτωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.
An image of...
An image of...

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες – Πού έχουν στηθεί μπλόκα σε όλη την Ελλάδα. Οι αγρότες ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Προσφυγή στο ΣτΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων, ετοιμάζει η ΚΕΔΕ, αντιδρώντας στην απόφαση για υποχρεωτική μεταφορά τους στην Τράπεζα της Ελλάδας. Ο Γ. Πατούλης δήλωσε πως ο υπουργός Εσωτερικών συμφωνεί με την ΚΕΔΕ.
An image of...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΤΑ: ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ| ΟΡΦΑΝΟΣ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα